Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

10.1. Ennakko: Sunderland - Liverpool

  • torstai, 08 tammikuu 2015 09:22

Liverpoolin ympärillä pyörivät uutiset ovat käsitelleet lähinnä Steven Gerrardin MLS-siirtoa sekä tammikuun tulevia hankintoja. Samalla on unohtunut, että Poolin peli on edelleen täysin sekaisin. 

Vaikka Liverpool on hankkinut edellisestä neljästä ottelusta kaikista pisteitä, ei vastuksia voi kuvailla vaikeiksi. Swansea oli todella pehmeä Anfieldillä, kuten Burnley kotona. Arsenalilta ryöstettyä pistettä voi pitää saavutuksena, kun taas Uudenvuodenpäivänä pelattu 2-2- tasapeli Leicesteriä vastaan oli jälleen täysi mahalasku. Pool ehti johtaa ottelua jo 2-0 kahdella Gerrardin rangaistuspotkumaalilla, mutta menetti johtonsa kotikentällään! 

Illan vastustaja Sunderland ei voinut mitään Citylle Uudenvuodenpäivänä, vaikkakin kantoi kovan haasteen. Black Cats on selvästi piristynyt viime viikkoina, mutta ikävä kyllä tämä ei ole konkretisoitunut voitoiksi kuin Newcastlea vastaan tärkeässä derbyssä. Pohjoisenglantilaiset ovat toisaalta vain yhdeksän pisteen päässä sarjakasi Liverpoolista, mutta toisaalta putoamisviivakin uhkaa vain kolmen pisteen takana. 

Sunderland pelaa hyvin, mutta sen ongelma on nimenomaan otteluiden kääntämisessä voitoiksi. Joukkue on pelannut jo uskomattomat 11 tasapeliä! Varsinkin kotikentällä sillä olisi ollut useampaan voittoon mahdollisuudet. Kuuden kotitasapelin myötä Sunderland on yksi sarjan huonoimmista kotijoukkueista. 

Liverpool joutuu matkapeliin jälleen vaikeista asetelmista, sillä loukkaantumishuolet eivät ole vieläkään kokonaan ohi. Daniel Sturridge, Adam Lallana ja Glen Johnson puuttuvat ainakin The Redsin kokoonpanosta. Sunderlandin taivaalle tummia pilviä puhaltaa Santiago Verginin ja Lee Cattermolen vaivat. 

Vain 18 maalia kaudella tehnyt Sunderland onnistui ryöstämään pisteen Anfieldiltä joulukuussa maalittomalla tasapelillä ja pyrkii tänään varmasti samaan. Suurta maalijuhlaa tuskin on odotettavissa, kun Pool matkaa Stadium of Lightin valoihin. 

 

 

Uutta Valioliigasta