Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

10.2. Ennakko: Chelsea - Everton

  • maanantai, 09 helmikuu 2015 22:23

Chelsea ja Everton kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Elokuussa pelattu ensimmäinen kohtaaminen oli todella erikoinen kamppailu, joka luettiin lopulta Chelsean voitoksi maalein 6-3. Stamford Bridgellä samanlaista maalijuhlaa tuskin on luvassa.

Chelsea-fanien korviin kantautui pitkästä aikaa loistavia uutisia. Vaikka Diego Costa kärsii pelikieltoa ja Branislav Ivanovicilla on jalkavaivoja, saa joukkue todella tärkeän palasen peliinsä, kun Cesc Fabregas palaa kokoonpanoon. Ilman Costaa, Fabregasia ja Ivanovicia lauantaina pelanneet sinipaidat nappasivat rutiininomaisen voiton Aston Villasta. Kun Manchester City kompuroi samalla Hullin kanssa 1-1 tasapelin (kotikentällään!), kasvoi Chelsean sarjajohto jo seitsemään pisteeseen. 

Everton pelasi lauantaina tunteikkaan derbyn Liverpoolin kanssa ja onnistui ryöstämään kamppailusta maalittoman tasapelin. Toffees oli ottelussa pahasti alakynnessä, eikä saanut luotua suurempia tekopaikkoja. Everton on pelannut jo neljä tappiotonta Valioliiga-ottelua putkeen, mutta tehtyjä maalejakaan ei toisaalta ole kuin kaksi. Stamford Bridgellä maalintekeminen Chelseaa vastaan tulee olemaan todella vaikeaa. 

Jose Mourinhon suojatit ovat pelanneet kotikentällään kerrassaan ilmiömäisen kauden. 11 ottelusta se on voittanut 10 ja ainoa tahra paperiin tuli sarjan kärkiottelussa Cityä vastaan, kun pahasti vajaamiehinen The Blues jäi 1-1 tasapeliin. Koko kauden aikana siniset ovat päästäneet kotikentällään vain neljä maalia! 

Chelsea on porhaltamassa hyvää vauhtia kohti mestaruutta. Pelkkä rutiini riittää todella pitkälle maalinteko-ongelmista kärsivää Evertonia vastaan. Chelsea-fanit saanevat katsoa rauhassa, kun kotijoukkue nappaa rutiininomaisen parin maalin voiton. 

Uutta Valioliigasta