Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

10.11 Otteluennakko Arsenal – Fulham

  • lauantai, 10 marraskuu 2012 12:53

Fulham vierailee Emirates Stadiumilla, kun se yrittää voittaa historiansa ensimmäistä kertaa paikallisottelua Arsenalin kotipyhätössä.

Arsene Wengerin suojatit pelasivat viikolla katkeran 2-2-tasapelin Schalkea vastaan johdettuaan ottelua jo kahdella maalilla. Viime viikonloppuna se puolestaan hävisi Manchester Unitedille maalein 2-1.

Gunners on valahtanut sarjataulukossa seitsemännelle tilalle hävittyään kolme viimeisistä viidestä ottelustaan.

Tänään joukkue pyrkii kääntämään kurssinsa, kun vastassa on Fulham, joka ei ole voittanut Arsenalia missään kilpailussa vieraskentällä historiansa aikana.

Kaksikko on kohdannut yhteensä 26 kertaa Arsenalin isännöidessä ja näistä otteluista neljässä on tasattu pisteet ja 22 on päättynyt Tykkimiesten voitonjuhliin.

Tosin viimeisimmästä Arsenal-voitosta ei Fulhamilla ole aikaa kauaakaan. Viime kaudella se nimittäin kaatoi isompansa maalein 2-1 Craven Cottagella.

Mökkiläiset ovat sarjataulukossa sijalla kahdeksan samoilla pisteillä kuin edellä oleva Arsenal. Voitolla Martin Jolin miehistö harppaisi siis taulukossa Gunnersin edelle.

Fulham on pelannut tappiottomasti neljä ottelua peräkkäin. Näistä otteluista yhdestä on irronnut täysi pistepotti ja viimeksi joukkue pelasi 2-2-tasapelin Evertonin kanssa.

Poissaolot:

Arsenal: Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Gibbs, Diaby, Rosicky

Fulham: Davies

Arvio: Tänään Fulham ei kirjoita historiaa. 2-1.

Uutta Valioliigasta