Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

10.12 Otteluennakko: Fulham – Newcastle

  • maanantai, 10 joulukuu 2012 14:57

Newcastle janoaa kauden ensimmäistä vierasvoittoaan, kun se matkaa Lontooseen Fulhamin vieraaksi.

Fulham ja Newcastle ovat aloittaneet kautensa täsmälleen tasatahtia. Kun molemmat ovat pelanneet 15 ottelua, löytyvät kumpainenkin sarjataulukosta 17 pisteen turvin peräkkäisiltä sijoilta 13. ja 14. Fulhamin ollessa maalieronsa turvin pykälää parempi.

Lontoolaisten peli on tosin yskähdellyt viime aikoina melkoisesti. Martin Jolin suojatit ovat tahkonneet nyt seitsemän ottelua peräkkäin ilman voittoa. Edellinen täysi pistepottikin on jo lokakuun 20. päivän Aston Villa –ottelusta.

Viimeisistä viidestä ottelustaan mökkiläiset ovat saalistaneet ainoastaan kaksi pistettä, mikä on kuntopuntatilla mitattuna koko liigan heikoin saldo.

Kovin mairittelevasti ei ole mennyt Newcastlellakaan. Se otti viimeksi helpottavan 3-0-voiton Wiganista ja katkaisi viiden ottelun voitottoman putkensa. Sitä ennen joukku oli ottanut pataansa neljä kertaa peräkkäin.

Fulhamille yksi suurimpia kompastuskiviä on ollut maalinteko. Joukkue ei nimittäin ole onnistunut maalinteossa kolmeen edelliseen otteluun. Lontoolaisten edellisestä osumasta on kulunut 298 minuuttia varsinaista peliaikaa.

Kaksikko kohtasi viime kaudella kahdesti. Kumpikin osapuoli oli parempi kotikentällään, kun Fulham nuiji harakat maanrakoon lukemin 5-2 ja Newcastle oli kotonaan etevämpi maalein 2-1.

Poissaolot:

Fulham: Ruiz, Davies

Newcastle: S. Taylor, Cabaye, Gosling, Vuckic, R. Taylor

Arvio: Molemmat joukkueet saavat tähän otteluun tärkeitä apuja sairastuvalta. Palaisiko Fulham voittokantaan? 2-1.

Uutta Valioliigasta