Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

14.2. FA Cup -ennakko: Crystal Palace - Liverpool

  • torstai, 12 helmikuu 2015 08:57

25 vuotta sitten Alan Pardew johdatti maalillaan Crystal Palacen FA Cupin finaaleihin. Nyt entinen Eaglesin keskikenttäpelaaja pyrkii samaan Palacen managerin tontilla. Pardew'n tultua puikkoihin joukkue on hävinnyt vain yhden yhdeksästä ottelusta. Pardew iski voittomaalinsa nimenomaan Liverpoolia vastaan, joten ottelussa on selvää symboliikkaa, kun Pool saapuu Selhurst Parkille. 

FA Cupissa nähtiin todella yllätyksellinen edelliskierros, eikä Valioliiga -joukkueita ole enää montaa mukana. Tämän ottelun voittajalla onkin hyvät mahdollisuudet edetä jopa finaaliin saakka. Liverpool tulee otteluun upea 3-2 voitto alla Tottenhamista. Crystal Palace sen sijaan joutui pettymään, kun se jäi keskiviikkona kotikentällään 1-1 -tasapeliin Newcastlea vastaan. 

Crystal Palace ja Liverpool kohtasivat myös tämän kauden marraskuussa, jolloin Kotkat olivat peräti maalein 3-1 parempia. Liverpool varmasti muistaa tämän koitoksen, eikä saavu ainakaan takki auki Selhurst Parkille. Pool ei ole nimittäin voittanut edelliseen kuuteen kohtaamiseen Palacea Selhurst Parkilla! Vuodesta 2001 Kotkat ovat voittaneet neljä kohtaamista ja kahdesti on pelattu tasan!

Molemmilla joukkueilla tulee varmasti olemaan mahdollisuutensa ottelussa, eikä ottelussa tuskin kumpikaan jää maaleitta. Liverpool on tottakai ottelun suosikki, mutta Palacelta tulee kivenkova haaste. Pool varmasti hakee loppuun asti voittoa, sillä se ei halua varmasti jo valmiiksi täyteen ohjelmaansa uusintaottelua. Tämänkin puolesta ottelusta voi odottaa avointa ja maalirikasta! 

Uutta Valioliigasta