Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

15.2. FA Cup -ennakko: Arsenal - Middlesbrough

  • torstai, 12 helmikuu 2015 09:13

Manchester Cityn pudottanut Middlesbrough kohtaa seuraavana FA Cupissa Arsenalin. Voisiko hurjassa lennossa liitävä Boro tehdä sen taas? 

Arsenal voitti Leicesterin tiistaina maalein 2-1, mutta voitossa oli paljon mukana jopa tuuria. Kaikki kilpailut huomioon ottaen, Tykkimiehet ovat kuitenkin voittaneet kuusi seitsemästä edellisestä kamppailusta. Ainoa tappio oli sitäkin karvaampi, kun Spurs voitti Gunnersin White Hart Lanella Pohjois-Lontoon derbyssä maalein 2-1. Arsenalin meno ei ole täysin vakuuttanut viimeisinä viikkoina. Spursia vastaan joukkue oli todella passiivinen ja antoi ottelun hallinnan täysin isännille. Tiistaina Leicesteriä vastaan joukkue meinasi tupeloida kahden maalin johtonsa.

Samaa ei voi sanoa Middlesbrough'sta, joka porskuttaa voitosta voittoon! Boro on pelannut nyt kymmenen tappiotonta ottelua putkeen ja näistä voittoja on ollut peräti kahdeksan. FA Cupissa Boro järjesti jymypaukun tiputtamalla Manchester Cityn jatkosta maalein 2-0, vaikka ottelu pelattiin Cityn kotistadionilla! Championshipin kuumin joukkue jatkanee myös FA Cupissa hurjia otteitaan, eikä Arsenalille ole luvassa helppoa iltaa. 

Emiratesilla huomattavasti nimekkäämpiä tähtipelaajia sisältävä Arsenal on luonnollisesti hypernaalinen suosikki. Pelillisesti Boro on kuitenkin esiintynyt viime viikot vahvemmin ja pystyy antamaan haasteen.

Fundamentalistisimpien cupromantikoiden mielissä maanantaiaamun sanomalehden pääuutinen näkyy kirkkaana: "Taas yksi Valioliiga -jätti ulos - Boro pudotti Arsenalin tähdet!" 

Uutta Valioliigasta