Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

15.12 Otteluennakko: Stoke - Everton

  • lauantai, 15 joulukuu 2012 13:18

Everton aikoo horjuuttaa Stokea Britannia Stadiumilla seuralegenda Tim Howardin juhlaottelussa.

Yhdysvaltalaismaalivahti Howardille illan ottelu on 200. peräkkäinen Valioliigassa, mikäli hän tässä ottelussa pelaa, kuten olettaa saattaa.

Jenkkiveskari pyrkii auttamaan joukkuettaan pisteille ja edesauttamaan haavetta paikasta neljän parhaan joukkoon. Tällä hetkellä Everton on juuri neljäs, kun se nousi viime viikonlopun dramaattisella 2-1-voitolla ohi vastassa olleen Tottenhamin.

Manageri David Moyes on kironnut useita tasatuloksia, sillä Toffees on hävinnyt edellisistä 13 ottelustaan vain yhden, mutta pelannut niistä kahdeksan tasan.

Everton on tietoinen Stoken nykyisestä iskukyvystä. Isännät eivät ole hävinneet liverpoolilaisjoukkueelle kuin kertaalleen viimeisten kuuden keskinäisen kohtaamisen aikana. Voitolla Potters nousisi tasapisteisiin sarjataulukossa Moyesin suojattien kanssa.

Kotonaan Stoke on pelannut 14 ottelua peräkkäin tappiottomasti, putken ulottuessa reippaasti aina viime kauden puolelle.

Myös vieraissa on kulkenut, sillä kuntopuntarin mukaan Tony Pulisin ryhmä on pelannut tappiottomasti kuusi viimeisintä otteluaan, joista kolme on päättynyt voitonjuhliin.

Maalit saattavat olla tänään kortilla, sillä Pottersin kahdeksassa viimeisessä pelissä vain kerran jompi kumpi joukkue on tehnyt kaksi maalia tai enemmän. Tuo tapahtui Stoken 2-1-voitossa Newcastlesta.

Poissaolot:

Stoke: Shotton, Owen

Everton: Mirallas, Hibbert, Neville, Anchiebe

Arvio: Tasaiselta vaikuttaa. 1-1.

Uutta Valioliigasta