Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

19.11 Otteluennakko: West Ham – Stoke

  • maanantai, 19 marraskuu 2012 15:09

Nollaako Jussi Jääskeläinen tehottomuudesta kärsineen Stoken?

Sarjanousija West Hamin paluu Valioliigaan on sujunut odotuksiin nähden enemmän kuin positiivisissa merkeissä. 11 pelatun ottelun jälkeen se on sarjataulukossa seitsemännellä sijalla 18 pisteen saaliillaan.  Voitolla se voisi nousta viidennelle sijalle ja vain kahden pisteen päähän viimeistä Mestarien liigan paikkaa pitävästä West Bromwichista.

Stoken alkukausi puolestaan on ollut melko keskinkertainen. 11 ottelustaan se on hävinnyt vain kolme, mutta kylmäpäisyys on puuttunut otteluiden ratkaisuhetkillä. Se on nimittäin pelannut kuusi ottelua tasan ja tehnyt vain yhdeksän maalia vastustajan verkkoon tällä kaudella.

Jos hyökkäyspäässä peli ei ole ottanut kulkeakseen, ainakin puolustuspää on ollut Pottersilla vesitiivis. Itseasiassa se on ollut Valioliigan alkukauden parhaimpia, sillä vain sarjakärki Manchester City on pystynyt samaan päästettyjen maalien lukemaan (10).

Heikosti ei ole mennnyt Hammers-puolustuksellakaan. Jussi Jääskeläisen toimiessa viimeisenä lukkona, lontoolaiset ovat päästäneet omiinsa ainoastaan 11 osumaa.

Molemmat lähtevät maanantai-illan otteluun voitto allaan. West Ham haki viimeksi hienon vierasvoiton Newcastlesta maalein 0-1 ja Stoke otti täyden pistepotin kotikentällään sarjajumbo QPR:ltä.

Edellisen kerran kaksikko kohtasi Valioliigassa vuoden 2011 keväällä, jolloin pisteet jäivät Lontooseen selvin lukemin 3-0.

Poissaolot:

West Ham: McGartney, Jarvis, Benayoun, Taylor, Diarra, Vaz Te, Collison

Stoke: Whelan, Walters, Adam, Owen, Delap, Wilson

Arvio: Vähämaalinen ja jopa “nihkeä” ottelu luvassa. 1-0.

Uutta Valioliigasta