Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

23.11. Ennakko: Crystal Palace - Liverpool

  • keskiviikko, 19 marraskuu 2014 13:31

Onnistuuko Liverpool kääntämään kelkkansa?

Maajoukkuetauko tuli molemmille joukkueille hyvään paikkaan, sillä peli oli ennen taukoa täysin sekaisin. Liverpool hävisi Chelsealle, Real Madridille ja Newcastlelle. Kolmea tappiota huolestuttavampaa olivat esitykset, joilla tappiot tulivat. Hyökkäyksen itseluottamus on täysin kateissa ja puolustuspäässä puuhastellaan vähän väliä.

Poolin onni on, että (jos mahdollista) Palacen peli on vielä pahemmassa kunnossa. Edellisestä viidestä ottelusta Kotkilla on vain yksi piste. Tony Pulisin muisto on kaukainen haave, kun katsoo Palacen puolustuspeliä.

Palacella on sairastupa lähes tyhjä. James McArthurin tilanne on hieman avoin, mutta muita ongelmia ei ole. Palacella ei ole tekosyitä, minkä taakse mennä. Se yksinkertaisesti on sarjan heikoimpia joukkueita.

Liverpoolin loukkaantumistilanne alkaa pikkuhiljaa helpottaa, vaikkakin maajoukkuetauko toi myös lisää karmaisevia uutisia; Daily Mailin mukaan Daniel Sturridge saattaa olla kuukauden päivät sivussa uuden loukkaantumisen vuoksi! Mamadou Sakho on kuitenkin tekemässä paluuta Pool-kokoonpanoon lähiaikoina.

Poolilla on potentiaalia huomattavasti parempaan. Palace sen sijaan ajautunee väistämättä putoamistaisteluun. Liverpoolin materiaali on ankarasti laadukkaampi ja vieraissakin punaiset ovat ottelun selviä suosikkeja.

Crystal Palace – FC Liverpool
@ Selhurst Park
Sunnuntaina 23.11.2014 kello 15:30
TV: MTV Sport 1

Uutta Valioliigasta