Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

24.11 Otteluennakko: Sunderland - West Brom

  • lauantai, 24 marraskuu 2012 08:44

West Brom pyrkii jatkamaan vakuuttavaa menoaan, kun se matkustaa Sunderlandin vieraaksi Stadium of Lightille.

Steve Clark on ottanut Baggiesin ohjaksiinsa tyylillä. Uransa ensimmäistä Valioliigakautta päävastuussa oleva manageri on luotsannut suojattinsa sarjataulukossa neljännelle sijalle.

Viime viikonlopun Chelssea-voitto oli viimeinen naula virkaveli Roberto Di Matteon arkkuun ja nyt WBA haluaa lyödä lisää paineita – tällä kertaa Martin O’Neilin harteille.

Sunderland on voittanut tällä kaudella vain kahdesti, joista toinen tuli viime viikonloppuna Fulhamia vastaan. Silti pistepussi ei ole karttunut toivotulla tavalla.

Black Cats on vain kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella, eikä kotona peli ole ottanut kulkeakseen. Edellisistä kahdeksasta kotiottelustaan se on voittanut vain yhden.

Suurin ongelma löytyy hyökkäyspäästä, jonne manageri O’Neill on tivannut röyhkeyttä ja rohkeutta. Sunderland on ampunut maalia kohti vain 21 kertaa tällä kaudella, mikä on vähiten Euroopan viisi suurinta pääsarjaa huomioiden.

Kesällä hankittu Steven Fletcher on ollut paljon vartijana tehojen osalta tällä kaudella. West Bromia vastaan hän ainakin on syttynyt, sillä kahteen viime kohtaamiseen hän on iskenyt kolme maalia.

Poissaolot:

Sunderland: Brown, Elmohamady, Meyler, Noble

West Brom: Dawson, Foster, Hurst, Mulumbu, Thomas

Arvio: Tasaista. 1-1 on todennäköisin lopputulos.

Uutta Valioliigasta