Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

29.12 Otteluennakko: Sunderland – Tottenham

  • perjantai, 28 joulukuu 2012 20:20

Tottenham aikoo jatkaa sinnittelyään hamutulla neljännellä sijalla, kun se matkustaa lauantaina Sunderlandin vieraaksi.

Andre Villas-Boasin suojatit murskasivat viimeksi joulupatojen ääreen suurimman voitonnälkänsä hukanneen Aston Villan maalein 4-0, ja nousivat sarjataulukossa neljännelle sijalle.

Lauantain lounasajan ottelussa Spurs matkustaa Wearsiden maisemiin, jossa vastassa odottaa kuntokäyräänsä positiiviseen suuntaan korjannut kotijoukkue.

Sunderland ja sen kannattajat saiva mannaa mahan täydeltä, kun se kaatoi Boxing Dayn kierroksella Manchester Cityn Adam Johnsonin maalilla lukemin 1-0. Kyseinen voitto oli jo kolmas joukkueelle neljään edelliseen otteluun.

Voitto nosti Black Catsin seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolelle ja itseluottamus on alkanut palata Stadium of Lightille.

Täysi pistepotti on kuitenkin ennakkokaavailujen mukaan todennäköisemmin matkaamassa tällä kertaa vieraiden laariin. Tottenham on hävinnyt ainoastaan yhden seitsemästä viimeisestä ottelustaan.

Villas-Boas on saanut lontoolaisten alkukaudesta tökkineen puolustuspelin uomiinsa, sillä joukkue on pelannut jo kolme ottelua peräkkäin maali puhtaana.

Poissaolot:

Sunderland: Rose

Tottenham: Kaboul

Arvio: Vierailija lähtee suosikkina. 0-1.

Uutta Valioliigasta