Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

31.1. Ennakko: Hull - Newcastle

  • torstai, 29 tammikuu 2015 10:22

Lauantai-iltapäivän Valioliiga -kattauksen aloittaa Hullin ja Newcastlen välinen kamppailu. Jos on illan jälkiruoka (Chelsea-City) herkullinen, ei voi samaa sanoa alkupalasta. Molemmat joukkueet ovat kolmen ottelun tappioputkessa ja varsinkin hyökkäystehot ovat kadonneet joukkueista kuin hiekanjyvä Saharaan. 

Hull tulee kamppailuun kolmen ottelun mittaisen vierasputken jälkeen, jossa se ei onnistunut kertaakaan maalinteossa. Myös Newcastle joutuu tiikerien vieraaksi kolmen ottelun tappioputkessa, eikä senkään hyökkäyspelaaminen hymyilytä. Vaikka Hullin ja Newcastlen viime vuosien ottelut ovat tarjonneet hurjan määrän maaleja, ei samaa voi odottaa tämän illan ottelusta. 

Molemmilla joukkueilla on kahdeksan miestä sairastuvan puolella, joka luonnollisesti heikentää ryhmien iskukykyä. Isänniltä puuttuu sen paras maalintekijä Nikica Jelavic ainakin helmikuun puoliväliin asti. 

Hullin olisi pakko alkaa keräämään pisteitä vähintään kotonaan, sillä se on valunut jo sarjataulukon toiseksi viimeiselle sijalle. Newcastlen tilanne ei missään nimessä ole sekään turvattu, sillä eroa Hulliin on vain kahdeksan pistettä. 

Tärkeät pisteet ovat siis jälleen kerran jaossa, eikä ottelusta voi odottaa kuin tarkkaa ja tiukkaa taistelua. Toivottavasti toinen joukkueista saa itseluottamusta nostattavan voiton, eikä ottelusta nyhjätä vähämaalista tasapeliä. 

 

 

Uutta Valioliigasta