Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

7.2. Ennakko: Aston Villa - Chelsea

  • keskiviikko, 04 helmikuu 2015 02:35

Putoamista vastaan taisteleva Aston Villa saa vastaansa mestaruudessa kiinni olevan Chelsean. Miten Paul Lambertin Villa voisi pysäyttää Mourinhon Chelsean?

Chelsea teki Cityä vastaan sen, mitä sen pitikin: vältti tappion. Vajaamiehisenäkin Chelsea taisteli 1-1 tasapelin ja näin sen mestaruus näyttää taas olevan askeleen lähempänä, kun Manchester City on edelleen sarjataulukossa viisi pistettä perässä. 

Siinä missä Chelsea pelaa mestaruudesta, taistelee Aston Villa sarjapaikkansa säilyttämisestä. Villa on vain kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella, kun Chelsea saapuu Villa Parkille kylään. Edellisottelussa se sai rumasti 5-0 käkättimeen Arsenalilta. Näin ollen Paul Lambert johdattaa varmasti suojattinsa todella defensiivisellä taktiikalla kotiotteluun; puolustus yritetään tilkitä hinnalla millä hyvänsä. 

Chelsea tuskin haluaa muistella viime vuoden kohtaamista, jolloin se hävisi Villa Parkilla maalein 1-0 kesken tulikuuman mestaruustaistelun. Ottelun tuloksen kannalta tärkeimmäksi kysymykseksi muodostuu; miten Chelsea onnistuu murtamaan Aston Villan puolustusmuurin? Ja ovatko Cesc Fabregas sekä Diego Costa kunnossa? 

Varsinainen Daavid vs. Goljat -asetelma on jälleen luvassa, kun Chelsea matkaa Villa Parkille. Ei pidä olla yllättänyt, vaikka The Bluesilla olisi maalinteko-ongelmia Villaa vastaan, sillä isännät ovat päästänyt tällä kaudella vain 13 maalia 11 kotiottelussaan.

Uutta Valioliigasta