Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Otteluennakko: Liverpool - Tottenham

  • maanantai, 06 helmikuu 2012 18:14

Liverpool ja Tottenham kohtaavat huippuottelussa, jossa pelataan ensi kauden Mestarien liiga-paikoista.

Asetelmat:  Ottelun lisäksi suuri mielenkiinto kohdistuu paluun kahdeksan ottelun pelikiellosta tositoimiin tekevään urugualaishyökkääjä Luis Suarez. Hän on ollut kuukauden pelaamatta, mutta silti Kenny Dalglish on nostamassa kultakimpalettaan välittömästi avaukseen.
Suarezin paluu tulee hyvään paikkaan kotijoukkueen kannalta, sillä se on jämähtänyt sarjassa seitsemännelle tilalle viiden pisteen päähän Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä tilasta. Kolmantena oleva Tottenham on yksi Liverpoolin päävastustajista kevään kilpajuoksussa – tosin lontoolaiset ovat jo 11 pisteen karkumatkalla.

Liverpoolin takaa-ajolle olosuhteet ovat otolliset, sillä Anfiled Roadilta ei ole vielä kukaan lähtenyt tällä kaudella kotimatkalle täyden pistepotin kanssa. Tappiottomuudesta huolimatta punapaidat ovat hukanneet tukun pisteitä tasapeleihin, minkä lisäksi joukkuetta on vaivannut tehottomuus. Maaleja Pool on onnistnut iskemään vain 1,22 ottelua kohden, joten Luis Suarezin paluuta on odotettu.
Tottenhamille voitto merkitsisi jo 14 pisteen kaulaa Liverpooliin ja kymmenen pisteen rakoa viimeistä Mestarien liigan paikkaa kärkkäimmin tavoittelevaan Newcastleen. Samalla etumatka sarjakärki Manchester Cityyn kaventuisi viiteen pisteeseen.
Harry Redknappin alaisuudessa Spurs on voittanut Poolin peräti kuusi kertaa kahdeksasta kohtaamisesta.

Poissaolot:

Liverpool: Lucas
Tottenham: Gallas, Huddlestone

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Kuyt, Gerrard, Adam, Downing, Bellamy, Carroll.
Tottenham: Friedel, Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto, Kranjcar, Sandro, Parker, Bale, Modric, Saha.

Valioliiga.fi ennustaa: Maaleja nähtäneen tänään. 2-1-koti- tai 1-2-vierasvoitto.

Uutta Valioliigasta