Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Otteluennakko: Norwich – Liverpool

  • lauantai, 28 huhtikuu 2012 15:25

Asetelmat: Kuka olisi uskonut kauden alla, että Norwich lähtee tähän Valioliigakauden 2011-2012 viime metrien otteluun vain kolmen pisteen päässä Liverpoolista! Kaikki kunnia ennakkoluulottomasti esiintyneelle sarjanousijajoukkueelle, mutta silti suurin syy tähän harvinaisuuteen löytyy vastustajan leiristä.

Liverpool on ollut vuoden vaihteen jälkeen koko Valioliigan toiseksi huonoin joukkue pisteissä mitattuna. Punapaidat ovat keränneet vaatimattomat 12 pistettä viimeisistä 45 jaossa olleesta, mitä huonompaan menestykseen on joutunut tyytymään vain sarjan häntäpäätä dominoiva Wolves.

Norwich lähtee kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun hakemaan varmasti nälkäisenä Liverpoolin päänahkaa, jota se ei ole pystynyt skalpeeraamaan sitten vuoden 1993. Carrow Roadilla peli on kulkenut mukavasti, sillä edellisistä kahdeksasta kotiottelustaan Canaries on hävinnyt vain kaksi – nekin manchesterilaisjoukkueille.

Liverpool on ollut voittojen valossa hieman yllättäen parempi vieras- kuin kotijoukkue. Se on napannut tien päältä seitsemän kertaa täyden pistepotin, kun taas Anfield Roadilla se on voittanut tällä kaudella vain viidesti. Edellisessä vierasottelussaan Pool kaatoi Blackburnin maalein 2-3.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja tuolloin Anfield Roadilla päädyttiin pistejakoon lopputuloksella 1-1, Craig Bellamyn ja Grant Holtin maaleilla.

Poissaolot:

Norwich: Whitbread, Ayala, Tierney

Liverpool: Adam, Lucas

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Norwich: Ruddy, Martin, Drury, Ryan Bennett, Ward, Surman, Howson, Hoolahan, Elliott Bennett, Vaughan, Holt

Liverpool: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Rodriguez, Henderson, Kyut, Spearing, Carroll, Suarez

Valioliiga.fi ennustaa: Maaleja nähtäneen enemmän kuin kaksi. Sanotaan 2-2-tasuri.

Uutta Valioliigasta