Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Otteluennakko: QPR - Manchester City

  • lauantai, 05 marraskuu 2011 16:09

QPR yrittää jatkaa jättien kaatamista tällä kertaa Manchester Cityn kustanuksella.

Asetelmat:

QPR on aloittanut kauden tappiottomasti kotikentällään. Viimeksi joukkue kaatoi paikalliskamppailussa Chelsean Loftus Roadilla.

Tänään Ärrät toivottaa tervetulleeksi sarjakärki Manchester Cityn, joka on aloittanu kauden erinomaisesti. Vierailijan saldo on 2,8 pistettä ja 3,6 maalia ottelua kohden.

Manageri Roberto Mancinilla on nyt käsissään joukkue, joka herättää kateutta ympäri maailman. Italialaisluotsi yrittääkin nyt vain pitää pelaajien fokuksen ja peli-ilon yllä, jotta alkukauden hyvä vire jatkuisi pitkälle ensi kevääseen.

Historian valossa tämäniltainen haaste ei ole niitä helpoimpia, sillä City ei ole voittanut Rangersia sitten kauden 1999-2000. Tosin tällä kaudella joukkue on tottunut kirjoittamaan historiaa uusiksi.

Kokoonpanot:

QPR kärsii jonkin verran loukkaantumisista. Shaun Derry, Akos Buzsaky, Rob Hulse ja DJ Campbell ovat tänään sivussa. Kieron Dyerin, Adel Taraabtin ja Jay Bothroydin pelaaminen on epävarmaa.

City-kapteeni Vincent Kompany on tänään sivussa pelikieltonsa vuoksi. David Silva on kärsinyt selkävaivoista, joten hänen pelaamisensa on epävarmaa. Owen Hargreavesin yllä leijuu kysymysmerkki, mutta Carlos Tevez lienee varmasti katsomon puolella.

Mahdolliset avauskokoonpanot:

QPR: Kenny, Young, Gabbidon, Ferdinand, Traore, Wright-Phillips, Barton, Faurlin, Mackie, Taarabt, Bothroyd.

Man City: Hart, Richards, Lescott, Savic, Clichy, Barry, Milner, Silva, Y Toure, Aguero, Balotelli.

Valioliiga.fi ennustaa: City on otteluruuhkassa. Yllättävä 1-1-tasapeli?

Uutta Valioliigasta