Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Otteluennakot 20.1 osa 2: Sunderland-Swansea - kumman lento katkeaa?

  • perjantai, 20 tammikuu 2012 17:54

Swansea on tehny pirteän debyytin Valioliigatasolle, eikä estettä jatkolle näy Sunderlandin vieraana.

Asetelmat: Viime kierroksella joutsenet otti erittäin makoisan päänahan, kun se kaatoi Liberty Stadiumilla Arsenalin, sarjasijoituksen pompatessa kymmenenneksi. Tällä hetkellä se on 26 pisteessä, mikä on kaksi enemmän kuin lauantain vastustaja Sunderlandilla. Swansea lähtee Stadium of Lightille jatkamaan peräti seitsemän ottelun mittaista tappiotonta putkeaan. Black Cats on  herännyt uudestaan henkiin sen jälkeen kun joukkueen ruoriin tarttui Martin O’Neill. Voittoja on kertynyt sieltä täältä kotona ja vieraissa, mutta suorituksen arvoa nostaa viime aikaiset runsaat poissaolot. Lauantaina tilanne hieman hellittää kun Wes Brown ja Titus Bramble tehnevät paluun Sunderland-miehistöön. Historia kertoo mielenkiintoisen tilastofaktan, nimittäin Swansea ei ole hävinnyt Sunderlandille sitten vuoden 1964.

Poissaolot:
Sunderland: Kilgallon, Colback, Campbell
Swansea: Tate

Mahdolliset avauskokoonpanot:
Sunderland: Mignolet, Bardsley, Brown, O'Shea, Richardson, McClean, Cattermole, Vaughan, Larsson, Sessegnon, Bendtner.
Swansea: Vorm, Taylor, Williams, Rangel, Caulker, Britton, Agustien, Allen, Sinclair, Dyer, Graham.

Valioliiga.fi ennustaa: Sunderland on kotonaan selkeä suosikki tyhjentyneen sairastupansa ansiosta. 2-0-kotijuhlat?Wolvesin taival päättyi FA Cupissa keskiviikkona, joten joukkue pääsee keskittymään sarjapaikan säilyttämiseen täysin palkein. Ensimmäinen uhri on Aston Villa.

Asetelmat: Viime aikoina tasapelikoneen leiman saaneen Wolvesin on pakko kaivaa jostain tarvittava voitonnälkä, jotta ottelut ja kausi kääntyisivät parhain päin. Susilauma ei ole voittanut seitsemään edelliseen otteluunsa, mikä on pudottanut joukkueen putoamisviivan tuntumaan. Heikot tulokset johtuvat pääasiassa heikosta puolustuspelistä, eikä McCarthyn miehistö ole onnistunut nollaamaan vastustajaansa kahdeksaan peräkkäiseen otteluun. Voittojen tielle palaaminen on työn ja tuskan takana, sillä Wolves on voittanut vain kertaalleen Aston Villan kotonaan edellisistä seitsämästä Valioliigakohtaamisesta. Villa on kerännyt viimeisistä neljästä vieraspelistään kahdeksan pistettä, mutta muutoin kuntopuntari ei juuri imartele. Alex McLeishin suojatit ovat pystyneet vain yhteen voittoon edellisten kuuden Valioliigaottelun aikana.

Poissaolot:
Wolves: Zubar, O'Hara, Craddock
Aston Villa: Herd, Heskey

Mahdolliset avauskokoonpanot:
Wolves: Hennessey, Foley, Berra, Johnson, Ward, Kightly, Henry, Frimpong, Edwards, Jarvis, Fletcher.
Aston Villa: Given, Hutton, Collins, Dunne, Warnock, Albrighton, Petrov, Ireland, Clark, Bent, Keane.

Valioliiga.fi ennustaa: Ottelusta on tulossa tasainen. 1-1 tasuria tulosvetoon.
Liverpool on käytännössä ”pakkovoiton” edessä, kun se vierailee Boltonin kotipyhätössä Reebok Stadiumilla.

Asetelmat: Liverpool on tällä kaudella uhrannut suuren määrän pisteitä tasapeleihin, ja viimeksi se jakoi pisteet Stoken kanssa Anfiled Roadilla. Punapaitojen olisi  elintärkeää ottaa täysiä pistepotteja juuri itseään heikommilta vastustajile, mikäli se mielii pysyä kärkijoukkueiden tahdissa. Lauantainakin voitanenn puhu ns. ”pakkovoitosta”, kun vastassa on putoamiskamppailussa riutuva Jussi Jääskeläisen Bolton. Owen Coylen joukkio ei ole juuri kotiedusta nauttinut, sillä se on hävinnyt kahdeksan kotipeliä kymmenestä tällä kaudella. Toiseksi viimeisenä majaileva Bolton voisi jättiyllätyksellä parannella mahdollisuuksian putoamisen välttämiseksi, sillä se on vain kaksi pistettä 16 olevaa Wolvesia perässä. Jussi Jääskeläinen on palannut takaisin tositoimiin, mutta ei vielä pelanne lauantaina.

Poissaolot:
Bolton: Lee, Holden, Davis
Liverpool: Spearin, Suarez

Mahdolliset avauskokoonpanot:
Bolton: Bogdan, Steinsson, Knight, Wheater, Ricketts, Eagles, Petrov, Reo-Coker, M.Davies, Muamba, Ngog.
Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Kuyt, Bellamy, Carroll.

Valioliiga.fi ennustaa: Pool terävöityy ja hakee 1-2-vierasvoiton.

Uutta Valioliigasta