Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hammers moukaroi Arsenalin mestaruusjunaa

  • sunnuntai, 09 elokuu 2015 17:21

Monien asiantuntijoiden papereissa Chelsean suurimmaksi haastajaksi mestaruustaistelussa rankattu Arsenal koki nöyryyttävän 0-2 kotitappion West Hamille. Petr Cechille karmea debyyttiottelu Gunners- paidassa.

Arsenalin peli oli hakemista koko ensimmäisen puoliajan ja West Ham pääsi iskemään 0-1 puoliskon lopussa. Vapaapotkutilanteesta syntyneen Cheikhou Kouyatén päämaalia edelsi Chelseasta hankitun Petr Cechin virhearviointi vastaantulossa. Lisäksi Arsenalin puolustuslinja pelasi tilanteen lepsusti.

Toisella puoliajalla Arsenal piti palloa mielin määrin, mutta vaarallisia tilanteita se ei saanut luotua. West Hamin vetäytyvä taktiikka oli sille myrkkyä. Vastaiskuihin luottanut Hammers pääsi iskemään 0-2 loppulukemat 56. minuutilla. Maali oli argentiinalaishyökkäjä Mauro Záraten taidonnäyte. Tässäkin tilanteessa vasempaan alakulmaan uponnut veto näytti uppoavan helpohkosti Petr Cechin selän taakse. Tätäkin maalia edelsi Arsenal- puolustuksen töpeksiminen.

West Hamin kova työmoraali siivitti sen tänään voittoon. Vaikka Arsenal hallitse palloa, niin se ei päässyt vaarallisille tekopaikoille tiiviin Hammers- puolustuksen ohi.

 

 

 

Uutta Valioliigasta