Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpoolin urhoollinen taistelu ei riittänyt

  • tiistai, 04 marraskuu 2014 23:41

UEFA Champions Leaguen tiistain kierroksella nähtiin kaksi englantilaisjoukkuetta tulessa.

Ennakkoon odotetumpi ottelu käytiin Real Madridin ja Liverpoolin välillä, kun kaksikko kohtasi toistamiseen parin viikon sisään – tällä kertaa Santiago Bernabeulla.

Real Madrid hallitsi ottelua odotetusti mielin määrin ja loi tekopaikkoja kiitettävästi, mutta hyvin organisoitu Liverpool ja maalivahti Simon Mignolet onnistuivat pitämään numerot tiukkoina.

Ottelun avausmaali nähtiin 27 minuutin pelin jälkeen, kun ranskalaishyökkääjä Karim Benzema pääsi ohjaamaan pallon maaliin lähietäisyydeltä Marcelon loistokeskityksestä. Tässä tilanteessa hyvin pelanneita Liverpool-puolustajia ei näkynyt mailla halmeilla.

Lukuisista paikoista huolimatta lisäosumia ei Santiago Bernabeulla nähty, joten voitto ja kolme pistettä kirjattiin Real Madridin nimiin maalein 1-0.

Espanjalaisjätti varmisti voiton myötä jatkopaikkansa ja käytännössa B-lohkon voiton ennen kahta päätöskierrosta. Liverpool on puolestaan lohkonsa kolmas kolmella pisteellä ja kolmen pisteen päässä toisessa jatkopaikassa kiinni olevan Baselin perässä.

Vaiherikkaan Arsenal-Anderlecht -ottelun raportin pääset lukemaan tästä >>

Uutta Valioliigasta