Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Stamford Bridgellä riitti tapahtumia - katso avauspäivän tulokset!

  • lauantai, 08 elokuu 2015 21:24

Mitä draamaa! Mikä tempo! Mikä ottelu! Hallitsevan mestarin Chelsean ja Swansean ottelusta odotettiin kotijoukkueen yksipuolista näytöstä. Toisin kävi. Tämä taistelupari tarjosi Valioliigan ystäville parasta mahdollista viihdettä! 

2-2 lukemiin päättyneessä trillerissä ei nähty laisinkaan suvantovaiheita. Vauhdikasta näytöstä edettiin päädystä toiseen ja Swansea osoitti, että se ei ollut tullut Stamford Bridgelle puolustamaan vaan haastamaan mestaria jopa voitosta.

Chelsean Oscar aloitti maalinteon 22. minuutilla. Sisäkierteinen, vasemmalta puolelta annettu vapari päätyi yllättäen verkon perukoille. Swansea ei jäänyt ihmettelemään vaan iski kuusi minuuttia myöhemmin Marseillesta hankitun Andre Ayewin toimesta. Kahdesti rangaistusalueen sisältä yrittämään päässyt ghanalainen valioliigadebytantti ei erehtynyt toistamiseen vaan käänsi kylmän viileästi pallon ohi Thibaut Courtoisin

Vain minuutti Ayewin osumasta ja kotiyleisö riehaantui, kun Willianin keskityspalloksi tarkoitettu potku otti kimmokkeen Swansea- puolustaja Federico Fernándezin jalasta ja päätyi omaan maaliin. 

Toisella puoliskolla draama sai kotiyleisön kannalta järkyttävän käänteen, kun Courtois ryntäsi 50. minuutin kohdalla holtittomasti vastaan maaliltaan ja kaatoi Bafétimbi Gomisin. Tilanteesta seurasi punainen kortti Courtoisille ja rangaistuspotku. Maalille vaihdettu Asmir Begović oli voimaton, kun Gomis sijoitti rankkarin tarkasti oikeaan alakulmaan. 

Chelsea pystyi luomaan vajamiehisenäkin maalipaikkoja, mutta jäi silti hienokseltaan alakynteen Swansean mankelissa. Ottelun loppu edettiin maalittomana ja näin hallitseva mestari joutui avaamaan kauden ilman täyttä pistepottia.

Valioliigan kaikki tulokset 8.8.2015: 

Manchester United - Tottenham 1-0
Bournemouth - Aston Villa 0-1
Everton - Watford 2-2
Leicester - Sunderland 4-2
Norwich - Crystal Palace 1-3
Chelsea  - Swansea 2-2

Uutta Valioliigasta