Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Ham kukisti Hullin

  • sunnuntai, 18 tammikuu 2015 17:57

Hienoa Valioliigakautta pelaava West Ham roikkuu edelleen mukana europaikkoihin oikeuttavien sijojen tuntumassa, kun se kaatoi Hullin.

Lontoossa vierailleet Tiikerit pysyivät jotenkin isäntien mukana vielä avauspuoliajan, mutta tauon jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue.

Ottelu ehti edetä 49. peliminuutille asti, kun avausmaali näki päivänvalon. Enner Valencia ampui kaukaa ja Hull-vahti Allan McGregor sylki pallon eteensä. Ripeimmin itsensä paikalle runnoi Andy Carroll, joka pääsi puikkaamaan pelivälineen verkon perukoille.

Lisää seurasi tasan 20 minuuttia edellisestä. Enner Valencia teki jälleen esityön ja vapautti Morgan Amalfitanon nokikkain vierasveskarin kanssa. Hän ei paikasta jäätynyt, vaan chippasi viileästi pallon maaliin.

Illan viimeisen ja isäntien kolmannen osuman pääsi viimeistelemään Stewart Downing vain kolme minuuttia edellisestä. Alexander Song alusti hänet Hull-puolustajilta karkuun ja kokenut Downing ampui pallon vuorenvarmasti maalin oikeaan alanurkkaan.

Voiton ansiosta West Ham nousi 36 pisteeseen ja on näin ollen vain neljän pisteen päässä neljättä ja viimeistä Mestarien liiga –paikkaa hallussaan pitävästä Manchester Unitedista.

Uutta Valioliigasta