Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Agentti: Guardiola kohtelee pelaajia kuin koiria

  • torstai, 22 syyskuu 2016 17:02

Yaya Touren pelaaja-agentti Dimitri Seluk on tukkanuottasilla Pep Guardiolan kanssa. Joukkueen entisen runkopelaajan ympärillä on vuosien varrella totuttu näkemään vaikka minkälaista showta, mutta tällä kertaa ulospääsy ehjin nahoin tulee olemaan hankalaa. Uusin kalabaliikki keskikenttämiehen ympärillä alkoi, kun mies jätettiin ulos Cityn Mestarien liiga-miehistöstä.

Norsunluurannikkolaisen pelaaja-agentti Dimitri Seluk vetäisi tästä jalkapallon kokoisen herneen nenäänsä ja on pelaajaa puolustaakseen heittänyt kommenteillaan kippokaupalla vettä myllyyn.

”Guardiola ei pidä pelaajista, joilla on iso persoona. Yaya on pelannut tässä joukkueessa monta vuotta”, sanoo Seluk BBC:n mukaan ja jatkaa, ”uusi valmentaja tulee ja sanoo, että tämä pelaaja on ulkona. Kuten koiria kohdellaan. Guardiola ajattelee vain itseään, luulee olevansa jumala.”

Guardiola ei ole tullut tunnetuksi valmentajana, joka antaa periksi isojen egojen puristuksessa. Miehen vastaus oli sen mukainen:

-Minulle oli todella hankala päätös jättää Yaya ulos Mestarien liigasta. Tunnen hänet hyvin ja hän on hieno mies. Mutta päivää myöhemmin hänen agenttinsa puhui. Ensiksi Selukin on pyydettävä anteeksi Manchester Cityltä, toiseksi pelaajilta ja kolmanneksi minulta. Jos hän ei sano mitään, Yaya ei pelaa.

Ukrainalaisagentti on aiheuttanut hankaluuksia aiemminkin neljä kertaa Afrikan Vuoden pelaajaksi valitun Touren uralla.

Marraskuu 2009: ”Jos Yaya jättää Barcelonan, hän siirtyy suurempaan seuraan kuin Manchester City. City on pelkkää puhetta, he eivät näytä rikkaalta seuralta vaan konkurssipesältä.”

Maaliskuu 2013: ”Stadionilla on kunnianosoituksena kuvia jokaisesta City-pelaajista, mutta ei yhtäkään kuvaa Yayasta. Fanikaupassa on pelipaitoja myynnissä, mutta ei Yayan. Tämä tarkoittaa, että lauantaina sanomme ’kiitos ja ok, Yaya lähtee toukokuussa.”

 (Selukin kootut: http://www.telegraph.co.uk/football/2016/09/20/yaya-toure-agent-dmitri-seluk-if-pep-guardiola-wants-a-war-then/)