Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikon kovimmat siirtohuhut: Arsenal, Chelsea ja ManU hakevat isoja vahvistuksia!

  • keskiviikko, 20 huhtikuu 2016 16:02

Siirtohuhut käyvät Valioliiga-ympyröissä jo kuumina, vaikka kautta on vielä jokunen ottelukierros jäljellä. Seurat ovatkin jo ottaneet ensimmäiset askeleensa kesän siirtoikkunasta seuraavaa kilpavarustelua varten. Brittilehdistö on kuluvan viikon aikana ehtinyt raportoida jo useammasta suuremman luokan siirtojytkystä.

Arsenal

The Sun kertoo verkkosivuillaan, että Arsenal on tehnyt Leicester-tähti Riyad Mahrezista seuran ykköskohteen ensi kesän siirtoikkunan osalta. Muun muassa Barcelonan tiedetään olevan kiinnostunut pallotaiturista, mutta lehden mukaan Wenger on ilmoittanut, että miehen hankkiminen on Arsenalille kesän prioriteetti numero yksi.

Mahrez on merkkauttanut kuluvalla kaudella tililleen peräti 16 osumaa ja 11 maaliin johtanutta syöttöä. 25-vuotias algerialainen siirtyi Leicesteriin vuonna 2014 vaivaisella 500 000 eurolla Ranskan kakkosliigajoukkue Le Havresta. Nyt herran hintalapun arvioidaan olevan vähintään 25 miljoonaa puntaa eli noin 32 miljoonaa euroa.

Samalla The Sun kertoi, että Arsenal aikoo luopua hyökkääjä Theo Walcottista tulevana kesänä.

Chelsea

Chelsean suunnalta kantautuu myös varsin mielenkiintoisia huhuiluja, sillä Everton-maalitykki Romelu Lukakun kerrotaan olevan halukas tekemään paluun 'The Bluesin' väreihin. Lukaku on jo aiemmin ilmoittanut halustaan siirtyä suurempaan seuraan, ja Mirrorin mukaan kesällä Chelsea-peräsimeen siirtyvä manageri Antonio Conte haluaa belgialaishyökkääjän osaksi uutta joukkuettaan.

Vasta 22-vuotias Lukaku on tehnyt jo pitkään kovaa jälkeä Evertonissa, ja tällä kaudella hyökkääjä on ehtinyt iskeä yhteensä 18 täysosumaa.

Lehden mukaan Lukaku on halukas siirtymään Chelseaan nimenomaan henkilökohtaisen historiansa vuoksi. Belgialainen siirtyi vuonna 2011 Chelsean väreihin Anderlechtista, muttei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa joukkueen kokoonpanosta. Lopulta nuorukaisen tie kävi Evertoniin, jossa hän on noussut yhdeksi Valioliigan kuumimmista maalipyssyistä. Nyt hyökkääjän kerrotaan haluavan osoittaa taitonsa Chelsealle uudemman kerran.

Halpaa Lukakun hankkiminen ei tule Chelsealle – tai kenellekään muullekaan – olemaan, sillä Mirrorin mukaan Everton on asettanut hyökkääjätähdelleen huiman 70 miljoonan euron hintalapun. Everton hankki Lukakun kesällä 2014 noin 35 miljoonalla eurolla, ja nyt seuran kerrotaankin hakevan Lukakusta tuplasti suurempaa korvausta.

Manchester United

The Express taas kertoo, että Manchester United on lähellä kiinnittää rivistöönsä Laziossa ja Argentiinan maajoukkueessa esiintyvän Lucas Biglian. Asiasta on uutisoinut myös italialaislehti Corriere dello Sport.

Biglia on ollut seurajoukkueessaan Laziossa ehdottomia kantavia voimia tälläkin kaudella. 30-vuotias keskikenttäpelaaja on esiintynyt tällä kaudella yhteensä 23 ottelussa ja iskenyt tänä aikana neljä maalia ja tarjoillut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Biglia ja Lazio eivät ole päässeet sopuun pelurin jatkosopimuksesta, ja kun herran nykyistä sopimusta on jäljellä vain kaksi vuotta, on Lazio varmastikin laittamassa puolustavan keskikenttäpelaajansa myyntiin. Lehti kertoo, että Lazio hakee Bigliasta noin 25 miljoonan euron suuruista siirtokorvausta.