Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Nicklas Bendtner loukkasi nilkkansa Nicklas Bendtner loukkasi nilkkansa

Arsenal etsii vahvistusta yläkertaan

  • torstai, 02 tammikuu 2014 16:08

Arsenal valmentaja Arsene Wenger harkitsee vahvistuksia hyökkäyspäähän. 

Olivier Giroudin varamies Nicklas Bendtner satutti nilkkansa tehtyään voittomaalin Cardiffin verkkoon 2-0 voittoon päättyneessä Uudenvuodenpäivän ottelussa.

Wenger on iskenyt silmänsä Fulhamin Dimitar Berbatoviin. Bulgarialainen on pelannut vaisua kautta Fulhamissa, mutta Wenger uskoo, että saisi puristettua kokeneesta hyökkääjästä parhaan irti.

Gunners valmentaja on myös kiinnostunut lainaamaan Alvaro Moratan Real Madridista. Nuorukainen on jäänyt vähälle peliajalle Madridin tähtisikermässä, ja Wengerin tiedetään ihailevan espanjalaisen kykyjä.

Giroud ja Bendtner ovat tällä hetkellä Arsenalin ainoat täysiveriset kärkipelaajat. Monipuolinen Lukas Podolski pystyy pelaamaan kärjessä, mutta on kärsinyt suurimman osan kaudesta loukkaantumisista. 

Yksi vaihtoehto kärkeen on Theo Walcott, mutta Englannin maajoukkuepelaaja on Wengerin taktiikoissa löytynyt usein oikealta laidalta. 

Englantilais lehdet ovat myös veikkailleet, että Wenger estää Bendtnerin siirtymisen pois seurasta tammikuun siirtoikkunan aikana. Tanskalainen oli lähellä siirtoa kesällä eikä esiintynyt Tykkimiesten paidassa lainkaan kauden alkupuoliskolla.

Bendtner on iskenyt kaksi maalia pelaamassaan seitsemässä ottelussa, mutta joutuu huilaamaan pari viikkoa nilkkavamman vuoksi. 

"Hänellä on ollut vaikeita aikoja joten haluan antaa hänelle paljon tunnustusta" myöntää Wenger. 

"Jos hän jatkaa samanlailla kuin Cardiffia vastaan, hän on takaisin joukkueessa. Cardiffia vastaan hän kuitenkin venäytti nilkkansa."