Tulosta tämä sivu

Siirtohuhuja: Arsenal laittamassa rahaa palamaan? - West Ham tarjoukseen tähtihyökkääjästä!

  • torstai, 12 toukokuu 2016 17:12

Viime aikoina Valioliigaa on kiertänyt melkoinen huhu-sirkus, kun kesän siirtoikkuna on lähestymässä ilmojen lämmitessä. Tässä artikkelissa kokoamme viime aikojen kuumimmat siirtohuhut yhteen nippuun.

Kolme huippupeluria Arsenalin kiikarissa!

Arsenal on pysynyt viime ajat varsin hiljaisena siirtomarkkinoilla, vaikka joukkueella onkin ollut tukuittain rahaa uusiin pelaajahankintoihin. Kaudella 2015-16 manageri Arsene Wenger teki vain kaksi varteenotettavaa hankintaa; Petr Cechin Chelseasta ja Mohamed Elnenyn FC Baselista. Kaksikon yhteenlaskettu siirtosumma oli vain noin 25 miljoonaa euroa.

Arsenalin kausi päättyikin jälleen pettymykseen, kun seura putosi kärkikamppailusta tuttuun tapaan sesongin loppupuoliskolla. Wenger on saanut tästä syystä paljon lokaa niskaansa, ja nyt brittilehti The Sun kertookin, että Arsenal on kompensoimassa viime aikojen nihkeää hankintapolitiikkaa hakemalla useampaa suurta vahvistusta joukkueen rivistöön.

Lehden mukaan Arsenal kiikaroi vahvasti sekä Mönchengladbach-peluri Granit Xhakaa että Dortmundia edustavaa Henrikh Mkhitaryania. Ostolistalle on päätynyt myös Juventusin tähtihyökkääjä Alvaro Morata. The Sun linjaa, että Arsenal olisi valmis käyttämään yhteensä peräti 100 miljoonaa euroa, jotta se saisi kolmikon vahvuuteensa.

Chelsean jättitarjous hylätty – Floppi lähtee kiertoon

Brittilehti The Mirror kertoi jo huhtikuun lopulla, että Chelsea ja AS Roma olisivat päässeet yhteisymmärrykseen Roma-peluri Radja Nainggollanin siirtymisestä lontoolaisjoukkueeseen. Nyt italialaislehti Gazzetta dello Sport kuitenkin uutisoi, että AS Roma on hylännyt Chelsean tekemän 30 miljoonan euron tarjouksen keskikenttäpelurista.

Lehti kuitenkin kertoo, että Chelsea on valmistelemassa jo uutta, 36 miljoonan euron tarjousta Nainggollanista, jonka huhuillaan olevan uuden managerin Antonio Conten hankintalistan kärjessä.

Sky Sports taas uutisoi torstaina, että Chelseata tällä kaudella edustanut Radamel Falcao suuntaa takaisin AS Monacon väreihin. 30-vuotias kolumbialaishyökkääjä kertoi asiasta medialle itse, kun Chelsea oli ilmoittanut hänelle, ettei hän ole enää mukana joukkueen tulevaisuudenkuvioissa.

Falcao siirtyi kaudeksi 2014-15 Manchester Unitediin nimenomaan Monacosta, mutta äärimmäisen vaisun sesongin jälkeen matka jatkui Chelseaan lainasopimuksella. Meno oli Chelseassa kuitenkin aivan yhtä nihkeää eikä tulosta ole tullut lähimainkaan odotetulla tavalla. Nyt mies lähteekin hakemaan uutta nostetta uralleen tutuista ympäristöistä.

- Chelsea kertoi minulle helmikuussa, ettei se enää luota minuun, joten en jatka sen seuran kanssa. Monaco teki minun suhteeni suuren investoinnin, ja se haluaa sille vastinetta. Tarvitsen peliminuutteja, vain niiden kautta nähdään millaista tulosta voi syntyä.

West Ham tarjoukseen maalitykistä

Goal.com -sivusto uutisoi torstaina, että Valioliigassa mahtavan kauden tahkonnut West Ham on tehnyt peräti 30 miljoonan euron ostotarjouksen Lyon-hyökkääjä Alexandre Lacazettesta.

Ranskan maajoukkueessakin pelaava Lacazette on ollut Ranskan pääsarjassa todella kuumassa vireessä, sillä kahden viime kauden aikana maalitykki on osunut tolppien väliin peräti 48 kertaa. 24-vuotiaan pelurin markkina-arvo onkin noussut tänä aikana huimasti.

West Hamin kerrotaan olevan kiinnostunut myös toisesta Ligue 1 -maalitykistä, sillä manageri Slaven Bilic on katsellut vahvasti myös Marseillea edustavan Mitchy Batshuayin suuntaan. 22-vuotias belgialaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 17 maalia joukkueelleen.

Bayern-tähti lähtökuopissa – Valioliiga-seurat valppaana

Saksalaislehti Sueddeutsche Zeitung uutisoi torstaina, että tähtipelaaja Mario Götze ei tule jatkamaan Bayern Münchenin vahvuudessa seuraavalla kaudella. Lehden mukaan seuran uusi manageri Carlo Ancelotti on ohjeistanut Götzeä etsimään itselleen uutta seuraa.

Götze on ajautunut tällä kaudella ulos nanageri Pep Guardiolan suosiosta, eikä managerin vaihdos ole näemmä tuomassa tähän asiaan suurta muutosta. Saksan maajoukkueessa loistanutta taituria onkin huhuiltu jo pitkään useaan eri osoitteeseen.

Muun muassa Arsenalin ja Liverpoolin on kerrottu olevan hyvin kiinnostuneita Götzen hankkimisesta. 23-vuotiasta saksalaista on huhuiltu myös ex-seuraansa Dortmundiin, josta hän aikanaan siirtyi Bayerniin lähes 40 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Etenkin Liverpoolin on kaavailtu olevan hyvin mahdollinen uusi osoite Götzelle, sillä Liverpoolin nykyinen manageri Jürgen Klopp luotsasi peluria Dortmund-vuosina. Brittilehti Mirror kertookin, että miehen siirtyminen Liverpoolin on uuden uutisen myötä entistäkin lähempänä.