Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal murskasi siipirikon Newcastlen

  • sunnuntai, 14 joulukuu 2014 00:41

Pahoista poissaoloista kärsinyt Newcastle joutui melkoiseen myrskynsilmään lauantaina Emirates Stadiumille.

Gunners siityi johtoon 15. minuutilla, kun huimaa debyyttikauttaan lontoolaisten väreissä pelaava Alexis Sanchez tarjoili nappikeskityksen ja Olivier Giroud puski pallon voimalla verkkoon.

Seuraavaa maalia saatiin odotella toisella puoliajalle ja 54. minuutille. Sanchez alusti jälleen ja tällä kertaa maanmies Santi Cazorla puikkelehti Magpies-puolustuksen läpi ja painoi pallon maaliin pienestä kulmasta.

Lisää seurasi heti neljä minuuttia edellisestä, kun Giroud onnistui toistamiseen.  Hän sai pallon maalineteen ja tuikkasi pelivälineen komeasti maalin kattoon lähietäisyydeltä.

Newcastle sai pientä lohtua, kun 63. minuuttia oli pelattu. Jack Colback antoi vapaapotkun, joka tavoitti Ayoze Perezin pään ja lukemat muuttuivat 3-1:een.

Ottelun loppuluvut 4-1:een sai kunnian iskeä Santi Cazorla illan toisellaan, kun Alex Oxlade-Chamberlain kaadettiin rangaistusalueella. Espanjalainen suorastaan nautiskeli ja sijoitti pallon pirlomaisesti chipaten maalin keskelle.

Voiton myötä Arsenal nousi sarjataulukossa kuudenneksi 26 pisteeseen, joka on yhtä paljon kuin viidentenä olevalla Southamptonilla.