Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal murskavoitolla jatkoon

  • tiistai, 09 joulukuu 2014 23:36

Arsenal eteni Mestarien liigassa jatkoon lohkonsa kakkosena Borussia Dortmundin jälkeen. Päätösottelussa kaatui turkkilainen Galatasaray murskalukemin.

Lontoolaiset saivat otteluun lentävän lähdön, kun Lukas Podolski pääsi pommittamaan pallon etuyläkulmasta sisään Aaron Ramseyn esityöstä vain kolmen minuutin pelin jälkeen.

Ramsey oli itse asialla taas 11. peliminuutilla. Hän pääsi murtautumaan vasemmalta laidalta tekopaikkaan ja sijoitti pallon hallitusti takanurkkaan.

Sama mies oli jälleen asialla puolen tunnin kohdalla, kun ottelu alkoi jo olla taputeltu. Hän sai boksista tulleen purkupallon 25 metriin ja pommitti pallon puoli-volleysta Galatasaray-maalin vasempaan yläkulmaan hirmuisella laakilla.

Tämän jälkeen ottelu meni lähennä pelailuksi ja ajan kuluttamiseksi, eikä kummallisuuksia nähty kummaltakaan osapuolelta.

Galatasaray pääsi vielä ruikkaamaan yhden lohdutusosuman minuutti ennen täyttä aikaa, kun Wesley Sneijder onnistui maalinteossa.

Myös Arsenal onnistui vielä lisäajan viimeisellä minuutilla, kun Lukas Podolski naulasi illan toisella maalillaan loppulukemat 1-4:ään.