Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lehti: Arsenal tekemässä jättitarjouksen West Hamin tavoittelemasta maalitykistä!

  • keskiviikko, 06 heinäkuu 2016 17:59

West Ham on ollut jo pitkään Ligue 1:ssä viime kaudella tuhoja tehneen Alexandre Lacazetten kintereillä. West Ham on tehnyt Lyonia edustavasta hyökkääjästä jo monta ostotarjousta, mutta ranskalaisseura on hylännyt näistä kaikki.

West Hamin Lacazetteen kohdistunut jahti sen kuin kiihtyi, kun Chelsea meni kiinnittämään seuran hankintalistalla toisena olleen Michy Batshuayin lähes 39 miljoonalla eurolla. Englantilaisjoukkueen viimeisimmän ostotarjouksen suuruudesta ei ole tietoa, mutta se on kuitenkin varmaa, että Lyon ei tähänkään täkyyn tarttunut.

Nyt kuvioihin onkin noussut mukaan Arsenal, joka on brittilehti Telegraphin mukaan valmistelee Lacazettesta peräti 40 miljoonan euron ostotarjousta. Kyseinen summa onkin ranskalaishyökkääjän sopimuksesta löytyvä ulosostohinta, ja tuon summan maksamalla Arsenal pääsisi varmasti neuvottelupöytään itse Lacazetten kanssa.

Arsenal teki samanlaisen ulososto-tarjouksen Leicester-hyökkääjä Jamie Vardysta, mutta englantilainen maalitykki ei hyväksynyt tykkimiesten tarjoamia sopimusehtoja vaan päätti pysyä Leicesterin väreissä. Arsenal etsii siis kuumeisesti vahvistuksia hyökkäysosastolleen ja katseet on ilmeisesti käännetty tiukasti juuri Lacazettea kohden.

Arsenal-manageri Arsene Wenger on työskennellyt Ranskan television asiantuntijana käynnissä olevissa EM-kisoissa, ja Telegraph kertoo, että päävalmentaja olisi ehtinyt tapaamaan Lacazatten edustajia turnauksessa paikan päällä. Samalla lehti kuitenkin linjaa, ettei Arsenal ole tehnyt hyökkääjästä vielä virallista ostotarjousta.

Lacazette pudotettiin Ranskan EM-joukkueesta aivan viimeisten pelaajien joukossa. Hyökkääjä viimeisteli viime kaudella Lyonille yhteensä peräti 21 täysosumaa.