Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenalin suomalaispuolustaja pitkään jatkosopimukseen

  • tiistai, 13 marraskuu 2012 18:43

Puoliksi suomalaista verta suonissaan kantava Carl Jenkinson on tehnyt pitkän jatkosopimuksen Arsenalin kanssa, kertoo Sky Sports.

Jenkinson siirtyi lontoolaisseuraan kesällä 2011 Charltonista. Hyvät otteet Gunners-paidassa ovat tehneet vaikutuksen seura- ja valmennusjohtoon, minkä seurauksena hänelle tarjottiin uutta ja merkittävästi parempaa sopimusta.

20-vuotias puolustaja esiintyi viime kaudella 14 kertaa Arsenalin väreissä, mutta on lyönyt itsensä läpi viimeistään tällä kaudella paikattuaan loukkaantunutta Bacary Sagnaa miehekkäästi.

Manageri Arsene Wenger on nähnyt mielestään tarpeeksi ja halusi varmistaa Jenkinsonin jatkon Emirates Stadiumilla pitkällä tähtäimellä.

Hänen otteensa on noteerannut myös Roy Hodgson, joka kutsui nuorukaisen ensimmäistä kertaa maajoukkuetehtäviin keskiviikon maaotteluun Ruotsia vastaan.

Arsenalin odotetaan vahvistavan sopimuksen ja sen yksityiskohdat viikon loppupuolella julkisesti juuri ennen viikonloppuna Tottenhamia vastaan pelattavaa Pohjois-Lontoon derbyä.