Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsene Wenger puolustaa omiaan

  • lauantai, 02 helmikuu 2013 21:44

Arsene Wenger pahoitteli omiensa käyttäytymistä, mutta väittää silti, ettei tilanteessa tapahtunut mitään asiatonta, kun Gunners-miehistö osoitti mieltään ottelun avustavalle erotuomarille.

Useampi Arsenal-pelaaja ryntäsi linjamiehen kimppuun Stoke-ottelussa, kun vapaapotkun jälkeisen flipperin seurauksena Lukas Podolski ohjasi pallon maaliin avustavan mielestä paitsioasemasta.

Erotuomari Chris Froy hylkäsi tuomion ja hyväksyi maalin, mikä aiheutti voimakkaan tunteen purkauksen siitä huolimatta Gunners-leirissä.

- Kuka ei tekisi näin? Olen pahoillani jos näin kävi, mutta me yritimme ymmärtää miksi linjamies hylkäsi maalin. Emme tehneet sitä aggressiivisella tavalla, Wenger väitti.

Ranskalaisluotsi myönsi, että hän oli helpottunut ottelun päätyttyä lopulta isäntien nimiin, kun Podolski onnistui iskemään ottelun ainokaisen 12 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

- Ottelu oli tyypiltään sellainen, että joko se päättyy maalittomaan tai jompikumpi voittaa 1-0. Olenkin erittäin tyytyväinen saamiimme kolmeen pisteeseen.