Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arshavin: Voimme syyttää vain itseämme

  • torstai, 21 huhtikuu 2011 16:42

Venäläisen mielestä Gunnerssin mahdollisuudet ovat tällä hetkellä enää ohuen ohuet.

Andri Arshavin on myöntänyt, että Arsenalin kipuaminen aina Valioliigan mestariksi asti on "hyvin vaikeaa", kun joukkue ei ole useista mahdollisuuksista huolimatta tavoittanut Unitedia.

Tykkimiehet pelasi keskiviikkona tasan 3-3 Tottenhamin vieraana White Hart Lanella, vaikka joukkue johti ottelua jo 0-2. Arsenalille tasapeli oli jo neljäs viimeisissä viidessä ottelussa, ja tuo putki tiputti joukkueen sarjataulukossa kuuden pisteen päähän Manchester Unitedista, sekä Chelsean taakse kolmanneksi.

- Me taistelemme, mutta enää ei ole montaa mahdollisuutta, Arshavin kertoi venäläiselle Sport-Expressille.

- Manchester Unitedin saaminen kiinni on hyvin vaikeaa.  Päätavoitteemme onkin saada mahdollisimman paljon pisteitä jäljellä olevista otteluista, Arshavin jatkoi.

Viikonloppuna Liverpool tuli tasoihin, kun erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu jo kymmenen minuuttia. Manageri Arsene Wenger kävi tilanteesta erittäin kuumana, mutta venäläisen mielestä joukkue voi syyttää vain itseään.

- Joka tapauksessa voimme syyttää vain itseamme. Aivan sama paljonko erotuomari antaa lisäaikaa, sillä meidän täytyy pystyä pelaamaan loppuun asti, Arshavin lisäsi.