Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Fabregas johtaa joukkonsa Camp Noulle - Päätös van Persiestä viime minuuteille

  • tiistai, 08 maaliskuu 2011 18:06

Denilson noussee kokoonpanoon loukkaantuneen Alex Songin tilalle.

Cesc Fabregas kipparoi joukkueensa Camp Noulle tiistai-illan koitokseen, mutta Arsene Wenger aikoo venyyttää päätöstään toisen tähtipelaajansa, Robin van Persien peluuttamisesta.

Arsenal -manageri kertoi eilisessä tiedotustilaisuudessa, että parasta mitä hollantilainen voi tällä hetkellä toivoa, on paikka seitsemän vaihopelaajan joukossa.

Wenger ei halua heittää tunnetusti loukkaantumisherkkää van Persietä Barcelonan leijonille, sillä mies on toipunut polven sivusidevammasta vain yhdeksän päivää, kun arvioitu toipumisaika oli kuusi viikkoa.

Kun Wenger kertoi aikeistaan nimetä Cesc Fabregas kokoonpanoon takareisivamman jälkeen, on Gunner -luotsi tullut toisiin ajatuksiin myös van Persien suhteen.

- Hän on testattavien pelaajien listalla. Henkilökohtaisesti haluaisin hänen pelaavan, mutta hänen täytyy olla 100 -prosenttisessa kunnossa. Hän on edistynyt valtavasti viime päivinä, Wenger kommentoi.

- Meillä on ollut kahdenlaisia ongelmia. Fabregasin vamma oli lihasvamma, kun taas van Persie kärsi nivelsidevammasta. Lihasvamma tuo enemmän riskejä, sillä se uusiutuu todennäköisemmin. Van Persiellä on vain kyse siitä, että tunteeko hän itsensä pelikuntoiseksi, Wenger jatkoi.

Fabregas itse vähättelee vammansa vakavuutta ja sanoo olevansa täydessä 90 minuutin pelikunnossa.

- Olen hyvässä kunnossa - en ole tuntenut viimeiseen kuuteen päivään mitään. Sain hyvin pienen kolhun takareiteeni, mutta raskainta se oli henkisesti, kun en ollut varma pelikyvystäni, Fabregas vakuutti.