Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Giruod: Olisi kunnia pelata Henryn rinnalla

  • maanantai, 26 marraskuu 2012 14:22

Arsene Wenger on vihjaillut, että New York Red Bullsin hyökkääjä Thierry Henry tulisi jälleen lainalle lontoolaisseuraan. Olivier Giroud ottaisi yhden idoleistaan innolla vastaan.

Gunners-hyökkääjä Olivier Giroud tiedostaa Thierry Henryn lainasiirron olevan mahdollinen tammikuussa, mutta hän ei ole huolissaan kilpailusta – pikemminkin päinvastoin. Hänen mielestään olisi ”suuri kunnia” pelata maanmiehensä rinnalla.

35-vuotias hyökkääjä teki visiitin entiseen seuraansa viime kaudella kahden kuukauden mittaisella lainalla, jolloin hän onnistui kahdesti maalinteossa seitsemässä ottelussa. Arsenal-manageri Arsene Wenger on jo väläytellyt lainan uusimista.

Giroud haluaisi Henryn vierelleen ja oppia kokeneelta maanmieheltään. Tällä hetkellä Gunners-hyökkääjä on kelpo vireessä, sillä hän on onnistunut iskemään neljä maalia viiteen edelliseen otteluun.

- Hän (Henry) kaipaa ilmapiiriä Valioliigan ympärillä. Hän ei kertonut minulle, tuleeko hän takaisin. Olisi suuri kunnia pelata hänen kanssaan, Giroud kertoi ranskalaiselle L’Equipelle.

- Minun täytyy parantaa tilastojani kerta toisensa jälkeen. Olen ollut kärsivällinen ja tehnyt töitä.

- Kun saavut uuteen seuraan, on sopeuduttava. Jopa Thierry Henry koki sen. Jos vain voisin saavuttaa edes puolet siitä, mitä hän on saavuttanut, nuori hyökkääjäkollega unelmoi.