Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gunnersin kiikareissa oleva Podolski: Raha ei kiinnosta

  • keskiviikko, 07 maaliskuu 2012 20:38

Saksan maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan miehen sopimus päättyy tähän kauteen, ja häntä ollaan viemässä kovaa vauhtia Valioliigaan.

Arsenalin kiinnostuksen kohteena oleva Lukas Podolski vakuutta ettei, rahalla ole merkitystä, kun hän puntaroi jatkoaan tämän kauden jälkeen. Kölnissä pelaavalle hyökkääjälle on eräiden tietojen mukaan tarjottu Venäjältä peräti 10 miljoonaa puntaa ensi kaudesta.

Hänen kotikaupunkinsa ylpeys ja nykyinen seuransa Köln on kasaamassa seurahistoriansa suurinta pelastuspakettia, pitääkseen tähtipelaajan väreissään.

Lokomotiv ja Anzhi ovat venäläislähteiden mukaan valmiita tarjoamaan saksalaispommittajalle peräti 10 miljoonan punnan kausipalkkaa, kertoo Sport-Bild.

Gunners olisi puolestaan tekemässä tarjousta ainoastaan viiden miljoonan punnan vuosipalkalla, mutta Podolski vakuuttaa valitsevansa seuran, joka tarjoaa parhaan urheilullisen haasteen.

- Raha ei ole minulle kaikki kaikessa. Tärkeintä on oman pelini kehittyminen, Podolski vakuutti.

Entinen Bayern Münchenin mies viettää parhaillaan toista kauttaan Kölnissä, palveltuaan Baijerin maisemissa kolme vuotta paikallista palloseuraa.