Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Jenkinson: Olemme tosissamme

  • tiistai, 04 syyskuu 2012 16:04

Suomalaiset juuret omaava Arsenal-puolustaja Carl Jenkinson uskoo, että Gunners-näytti epäilijöilleen kamppailevansa tosissaan Valioliigan kärkisijoista, lontoolaisten kaadettua Liverpoolin maalein 0-2 Anfieldilla viime sunnuntaina.

Kesän ykköshankinnat Lukas Podolski ja Santi Cazorla osuivat kumpainenkin kertaalleen, kun Arsene Wengerin suojatit hakivat ryöstöretkeltään kauden avausvoittonsa tyylikkäällä esityksellä.

Tykkimiehet aloittivat kautensa kahdella maalittomalla tasapelillä Sunderlandia ja Stokea vastaan, joten tarve täydelle pistepotille oli huutava. Jenkinsonin mielestä vierasvoitto oli konkreettinen kannanotto joukkueelta epäilijöille.

- Kahden ensimmäisen ottelun tulokset eivät olleet ideaaleja ja kuten sanoin ennen ottelua, jos voitamme Anfieldilla, olisi se iso osoitus määrätietoisuudestamme, puolustaja lateli Arsenalin verkkosivuilla.

- Menimme, teimme sen ja näytimme, että olemme tosissamme. Se oli loistava tulos ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, Jenkinson myhäili.

- Siirrymme jo seuraavaan otteluun, sillä se oli vain kolme pistettä ja me haluamme jatkaa tästä eteenpäin.

- Ehkä ihmiset kyseenalaistivat meitä kahden avausottelun jälkeen, mutta me tiesimme, että maalit kyllä tulevat. Me menimme Anfieldille, joka ei ole helppo paikka napata kolmea pistettä ja voitimme 2-0, Jenkinson päätti.