Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Jenkinsonin hiustyylistä yleinen Gunners-vitsi!

  • tiistai, 27 maaliskuu 2012 20:07

Suomalaista verta omaava Arsenal-puolustaja Carl Jenkinson on joutunut joukkuetovereidensa hampaisiin vaihdettuaan hiustyyliä.

Arsenalista on tullut Valioliigan kuumin joukkue, mitä onkin hehkutettu mediassa. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa joukkueen ympärillä liikkuva puheenaihe, sillä viime aikoina on ilmennyt jotain shokeeraavampaa - Carl Jenkinsonin uusi hiustyyli.

Puolustaja paljasti uuden hiustyylinsä helmikuussa Pohjois-Lontoon derbyn yhteydessä Tottenhamia vastaan, mikä aiheutti vilpitöntä huolta hänen ”mielenterveydestään” Arsenalin pukuhuoneessa.

- Jopa arsenal.com teki erikoisreportaasin Jenkinsonin hiuksista. On aika ratkaista ongelma. Joukkue on tukenasi, twiittasi Thomas Vermaelen, lyöden lisää vettä kiukaalle.

Yhdeksi Jenkinsonin pääkiusaajista on noussut itseoikeutetusti Arsenal-kapteeni Robin van Persie, joka lähetti ArsenalTV:n välityksellä koskettavat terveisensä puolustajanuorukaiselle.

- Me haluamme auttaa häntä. Me haluamme hänen tuntevan toivoa ja kertoa, että hänen hiustyylillään on huono vaikutus joukkueeseen, van Persie naljaili.

Katso videoreportaasi Jenkinsonin hiustyylistä täältä >>