Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

VIDEO: Mesut Özililtä koomisen suora palaute joukkuetoverin keskitykselle!

  • maanantai, 25 huhtikuu 2016 15:52

Arsenalin kausi on päättymässä jälleen valtaisaan pettymykseen. Joukkue oli jälleen kerran pitkään mukana mestaruustaistossa ja esimerkiksi helmikuussa napattu iso 2-1-voitto Leicesteristä antoi melkoisen nosteen joukkueen mestaruushaaveille. Viime aikojen koomailut ovat kuitenkin murskanneet tykkimiesten mestaruushaaveet, ja nyt joukkue taisteleekin enää sijoista 3-4.

Helmi-maaliskuun vaihteessa Arsenal hävisi sekä Manchester Unitedille että Swansealle, ja tämän jälkeen joukkue on joutunut jakamaan pisteitä Tottenhamin, West Hamin Crystal Palacen kanssa.

Arsenalin viimeisin pistejako nähtiin menneenä viikonloppuna, kun se pelasi uneliaan 0-0vierastasurin häntäpääjoukkue Sunderlandin kanssa. Ja tästä videomateriaalista päätellen turhautuminen alkaa olla joukkueen sisällä ihan kohtalaisen korkealla tasolla.

Joukkueen ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva Mesut Özil ei nimittäin ollut lainkaan tyytyväinen joukkuetoverinsa Hector Bellerinin keskitykseen Sunderland-ottelun avauspuolikkaalla. Özil oli rangaistusalueella yllättävänkin vapaana, mutta Bellerinin keskitys pomppi lopulta suoraan maalivahdille asti.

Özil ilmoitti täytty mielipiteensä syötöstä huutamalla täyttä kurkkua ”fuck sake!”, joka voitaisiin suomentaa vapaasti jotakuin muotoon ”voihan v**tu sentään!”. Huuto oli sen verran voimakas, että se taltioitui varsin selvästi kentän laidoilta löytyviin mikrofoneihin.

Nähtävästi yksi vietetty vuosi Englannissa saa ulkomaalaisenkin miehen kiroamaan kuin synnynnäinen engelsmanni.

Valioliigan tämän kauden tähdistöjoukkueeseenkin valitun Bellerinin puolustukseksi voidaan kuitenkin sanoa, ettei Özil itsekään ollut ottelussa mitenkään erityisen hyvä. Kiukuttelu saattoi johtua hyvinkin myös omasta saamattomuudesta.

Katso Özilin koominen kiukkukohtaus tästä!