Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Nyt riitti – Arsenal-fanit osoittavat mieltään

  • maanantai, 05 marraskuu 2012 20:53

Kannattajayhdistys Where Has Our Arsenal Gone? on järjestämässä mielenosoitusta Swansea-ottelun alla seitsemän mestaruudettoman vuoden kunniaksi.

Fanit vaativat, että vähemmistöosakas Alisher Usmanov otetaan mukaan hallitukseen, ja muutosta lippujen hinnoitteluun. Arsenalin halvin kausikortti on selvästi koko Valioliigan kallein lähes kahden tuhannen punnan hinnallaan.

Lisäksi yhdistys haluaa nostaa pinnalle keskustelua pelaajapolitiikasta, palkoista ja sopimusten laadusta.

- Meille on myyty tulevaisuutta viisi vuotta ajatuksella, että huomenna olemme luvatussa maassa, ryhmän puhemies Marc Harold kommentoi The London Evening Standardille.

- Emme leimaa tätä protestimarssiksi, vaikka vaadimmekin muutoksia johtotasolle. Hallitus on hukannut fokuksensa, on itsekäs ja ahdasmielinen luullen, että kaikki olisi Arsenalissa ruusuista, vaikka näin ei totisesti ole.

- Olemme tehneet tämän aiemminkin ja paikalle saapui muutama sata osallistujaa. Voisin huoletta ennustaa, että tämä luku on selvästi isompi tällä kertaa.

Seura piti viime kuussa jännittyneessä ilmapiirissä yhtiökokouksen, jossa hiillostettiin  Arsene Wengeriä ja seuran toimitusjohtaja Ivan Gazidista lippujen hinnoista ja heikosta urheilullisesta menestyksestä.