Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pardew ruoski Arsenal-faneja

  • perjantai, 12 joulukuu 2014 15:51

Newcastle-manageri Alan Pardew’n mukaan Arsenalissa jo kaksi vuosikymmentä vaikuttanut Arsene Wenger on parempi kuin Jose Mourinho.

Magpies-luotsi haluaa Gunners-fanien lopettavan järjettömän kritiikkinsä Wengeriä kohtaan, väittäen ranskalaiskollegansa olevan jopa kovempi managerivelho kuin Chelsean Jose Mourinho.

Rankan kritiikin sijaan Pardew’n mukaan Arsenal-kannattajien pitäisi olla Wengerille kiitollinen kaikesta mitä hän on seuran eteen tehnyt.

Viimeisin ikävä kohtaus nähtiin Stoken juna-asemalla, jossa runsaslukuinen kannattajalauma saatteli Wengerin rankasti pilkaten junaan.

- Se välikohtaus juna-asemalla oli täysin epäkunnioittavaa. Luulen, että 99 prosenttia Arsenal-faneista olisivat hävenneet tuollaista käytöstä, Pardew sanoi.

- Stadioni pitäisi nimetä hänen mukaansa. Se mitä hän teki muuton eteen ja kuinka hän piti joukkueen Mestarien liigassa lainataakan ja tiukan siirtobudjetin keskellä oli suorastaan ihme, Newcastle-luotsi ylisti.

- Luulen, että kaikki tietävät hänen tehneen fantastista työtä Arsenalissa. Mielestäni hän on koko Valioliigahistorian toiseksi paras manageri Sir Alex Fergusonin jälkeen. Jose (Mourinho) ei ole vielä pystynyt samaan.