Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sagna lähellä uutta sopimusta

  • lauantai, 14 joulukuu 2013 12:03

Arsenal on saamassa lisää virtaa positiivisten sopimusuutisten muodossa kun Bacary Sagna on lähellä kahden vuoden jatkopahvia.

Sagnan, 30, sopimus loppuu kauden päätteeksi ja ranskalais-seurat PSG ja Monaco ovat olleet hänen kintereillään. Arsenal on ehtinyt jo tarkkailla Sagnalle seuraajaa oikean pakin tontille siinä pelossa, että ranskalainen päättää jättää seuran.

Jopa seurakaverit pelkäsivät, että Sagna lähtee ehdottomasti kauden päätteeksi, mutta Arsenal on herättänyt neuvottelut uudelleen henkiin, ja Tykkimiesten valmentajan Arsene Wengerin mukaan neuvotteluissa on tapahtunut läpimurto.  

Wenger uskoo, että Sagnan sopimus-saaga saadaan päätökseen seuraavan parin viikon aikana.  

"Kyllä, tämä asia ratkeaa varmasti parin seuraavan viikon aikana. Tällä hetkellä kaikki näyttää positiiviselta. Se olisi tottakai iso asia."

Laitapakki, jonka osallistuminen Manchester City peliin on 50/50, uskoo, että hänet tulisi palkita uskollisuudestaan seuraa kohtaan isolla viimeisellä sopimuksella.

Eri lähteiden mukaan juurikin City on yrittänyt houkutella häntä riveihinsä kahdesti, ja vaikka muita isoja nimiä on lähtenyt, Sagna on jäänyt seuraan ja haluaa nyt uskollisuudestaan palkinnon.