Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sanchez avautui elämästään Englannissa

  • keskiviikko, 31 joulukuu 2014 00:39

Alexis Sanchez on tehnyt ensimmäisen puolikkaan kautensa aikana jo lähtemättömän vaikutuksen seuratovereihin, valmennukseen ja kannattajiin.

Chileä kesän jalkapallon MM-kisoissa edustanut ex-Barca-pelaaja kertoi nyt kotimaansa La Tercera –lehdelle avoimesti maisemanvaihdoksestaan espanjan auringosta Lontoon koleuteen.

- Kun teet päätöksiä, kannattaa yrittää perustella itsellesi, että se on paras mahdollinen. Tällä hetkellä olen tyytyväinen Arsenalissa, Alexis kertoi.

- Olen päässyt liigaan, jota rakastan ja seurani on loistava täynnä hyviä joukkuekavereita. Manageri on maailmanluokkaa ja hän todella välittää pelaajista. Kaikki on mahtavaa! Olen myös alkanut tutkimaan kaupunkia entistä enemmän, mikä on kaunis ja nautin siitä paljon.

Arsenalin kirkkaimpana tähtenä koko alkukauden loistanut Alexis ei kuitenkaan suostu ottamaan vastaan suurimman tähden titteliä.

- Tähtenä oleminen on suhteellista, enkä allekirjoita sitä. Meillä on joukkue täynnä huipputason pelaajia, kuten maailmanmestareita Saksan joukkueesta sekä muita huippuja Englannista ja Ranskasta. Tässä ryhmässä olen vain pelaaja muiden joukossa.