Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Theo Walcottin ja Alex Songin pelikunto täysi mysteeri

  • perjantai, 08 huhtikuu 2011 01:21

Kaksikko kärsi vaurioita Blackburnia vastaan ja heidän poissaolonsa olisi suuri takaisku mestaruustaistelussa pyristelevälle Arsenalille.

Avainpelaajat Theo Walcott ja Alex Song ovat molemmat loukkantuneiden listoilla ja heidän osallistumisensa viikonlopun Blackpool -kamppailuun on hyvin epävarmaa, kertoo The Guardian.

Walcott palasi tositoimiin viime viikonloppuna toivuttuaan helmikuussa saamastaan nilkkavammasta, mikä piti hänet sivussa mm. Liigacupin finaalista sekä Mestareiden liiga -kamppailusta Barcelonaa vastaan.

Lauantain maalittomassa Rovers -tasapelissä hyökkääjä satutti nilkkansa jälleen. Hänen pelaamisensa on epävarmaa, mutta todennäköisyys sille on suurempi kuin kollega Alex Songilla, jonka alkukaudesta saama polvivamma uusiutui.

Loukkaantumiset meinaavat romuttaa Gunnerssin mestaruushaaveet tältä kaudelta, sillä Liigacupissa, FA Cupissa ja Mestareiden liigassa tie nousi jo pystyyn, eikä Valioliigassakaan näytä kovin lupaavalta, koska sarjakärki United repi piste-eron jo seitsemään pisteeseen.