Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Vahvistus: Song siirtyy Barcelonaan

  • maanantai, 20 elokuu 2012 19:59

Kamerunilaistähti Alex Song siirtyy Camp Noulle. 15 miljoonaa miehestä maksanut FC Barcelona kiinnitti hänet viisivuotisella sopimuksella.

24-vuotias keskikenttämies ei mahtunut Arsenalin sarja-avauksessa avauskokoonpanoon, mikä herätti kysymyksiä hänen ympärillään. Nyt lontoolaisseura on vahvistanut, että he ovat päässeet yhteisymmärrykseen mahtiseura Barcelonan kanssa pelaajasiirrosta.

Song, joka liittyi Gunners-leiriin vuonna 2005 ranskalaisesta Bastiasta, on solminut uuden työnantajansa kanssa viiden vuoden sopimuksen. Pelipaikastaan hän kilpailee urheilusukeltajien kuninkaana tunnetun Sergio Busquetsin kanssa.

- Kaikki Arsenalissa haluavat kiittää Alexia hänen panoksestaan seuran hyväksi ja toivottaa hänelle mitä parhainta onnea tulevaisuuteen, Arsenal runoili tiedotteessaan.

Songista tuli viikon sisään jo toinen korkean profiilin lähtijä Arsenalista, kun kapteeni Robin van Persien siirto Manchester Unitediin virallistettiin viime perjantaina.

Song esiintyi yhteensä 206 kertaa Tykkimiesten sotisovassa uransa aikana. Näissä otteluissa hän viimeisteli pyöreät kymmenen täysosumaa.