Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger: Kolmas sija auttaa pitämään Van Persien

  • sunnuntai, 13 toukokuu 2012 18:28

Arsene Wenger toivoo sydämensä pohjasta, että Gunners onnistuu varmistamaan paikkansa ensi kauden Mestarien liigaan, joka auttaisi joukkuetta pitämään tähtihyökkääjä Robin van Persien Lontoossa.

Hollantilainen on iskenyt tällä kaudella komeat 30 maalia tämän kauden Valioliigassa, ja hänet palkitaan kauden jälkeen kultaisella kengällä.

Mykistävät otteet ovat herättäneet kiinnostusta myös Emirates Stadiumin ulkopuolella, mutta Wenger on optimistinen tähden jatkon suhteen, mikäli Arsenal onnistuu pitämään Kolmannen sijansa loppuun saakka.

- Itse olen sitä mieltä, että kyllä, mutta teidän pitäisi kysyä häneltä. En tiedä onko tällä vaikutusta häneen, Arsene Wenger vastasi kysymykseen vaikuttaako sarjasijoitus van Persien päätökseen.

- Emme kuitenkaan keskity juuri nyt siihen. Robinilla on edelleen voimassa oleva sopimus kanssamme. Gunners-luotsi muistutti.

- Ihmiset puhuvat kuin meidän sijoituksellamme ei olisi mitään merkitystä. Se on erittäin tärkeää. Sen vuoksi Cesc (Fabregas) halusi lähteä, Wenger muistutti.