Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger korostaa Stoke -ottelun tärkeyttä

  • keskiviikko, 23 helmikuu 2011 13:43

Arsene Wenger sanoo ottelun Stokea vastaan olevan elintärkeä mestaruushaaveiden kannalta.

Ranskalaisvalmentaja myöntää, että jos Arsenal mielii mestariksi seitsemän vuoden tauon jälkeen, on Stoken kaaduttava tänään.

Arsenal näytti jo olevan ulkona mestaruustaistosta sen hävittyä joulukuussa Manchester Unitedille, mutta yhdeksän tappiottoman Valioliigaottelun jälkeen lontoolaiset pelaavat vielä mestaruudesta.

Wengerin suojateilla on mahdollisuus nousta pisteen päähän liigaa johtavasta Unitedista, mikäli he onnistuvat tänään kaatamaan Stoken. Ranskalaisluotsi onkin korostanut joukkueelleen, että ottelu saattaa olla ratkaiseva mestaruustaistelussa.

- Tämä on meille erittäin tärkeä ottelu. Paras tapa voittaa Valioliiga on voittaa tämä ottelu ja vain se on tärkeää, Wenger sanoi Arsenal TV:lle.

- Jos haluamme pysyä Unitedin perässä, mitä haluamme enemmän kuin mitään, niin tämä ottelu on meille elintärkeä.

- Olemme panostaneet niin paljon Valioliigaan ja käyneet läpi vaikeita aikoja, mutta silti olemme onnistuneet palaamaan vahvempana.

Van Persien puuttuminen illan ottelusta on iso kolaus Gunnersille, mutta Wenger odottaa venäläisen Andrei Arshavinin paikkaavan tehoillaan poissaolevaa hollantilaista.

Venäläinen on kamppaillut itseluottamuksensa ja huippukuntonsa löytämiseksi, mutta Wenger uskoo, että 2-1 voittomaali Barcelonaa vastaan teki Arshavinista kuin uudesti syntyneen.

- Rakastan Arshavinia, sillä hän tuo aina toivoa ja pystyy ratkaisemaan otteluita. Hänellä oli ongelmia itseluottamuksensa kanssa, mutta maali Barcelonaa vastaan varmasti auttoi häntä, Wenger sanoi.