Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger lähellä jatkosopimusta

  • torstai, 03 lokakuu 2013 18:10

Ranskalais manageri Arsène Wengerin uskotaan istuvan alas Arsenalin seurajohdon kanssa uuden sopimuksen tiimoilta seuraavan maajoukkuetauon aikana. Erinäiset lähteet kertovat Arsenalin tarjoavan sopimuksen olevan 8 miljoonaa puntaa vuodessa. Gunnersin loistava nykyvire on saanut seurajohdon vakuuttuneeksi seuran menestysmahdollisuuksista ranskalaisen alaisuudessa, ja sen myötä Wengerille ollaankin tarjoamassa 3 vuoden jatkoa. 

Johtoporras on luottavainen Wengerin allekirjoituksen suhteen, vaikka pieni pelko onkin olemassa. Wenger on julkisesti sanonut odottavansa kauden loppuun ennen kuin tekee päätöksiä tulevaisuutensa suhteen. Tämä taas on saanut ranskalaisjätti PSG:n varpailleen. Heidän kerrotaan olevan äärimmäisen kiinnostuneita Wengerin palveluksista. 

Arsenalin loistavat otteet (10 ottelun voittoputki) viime aikoina yhdistettynä tähtihankinta Mesut Özilin fantastisiin esityksiin ovat kuitenkin saaneet Wengerin täyteen uutta intoa, ja seuran sisäiset lähteet kertovatkin miehen olevan energisempi ja positiivisempi kuin aikoihin. 

Wenger ei ole voittanut pokaalia sitten 2005, mutta tavoittelee jo 14 perättäistä Mestareiden liigan jatkopaikkaansa Arsenalin kanssa. 

Yksi Arsenalin pääomistajista, Amerikkalainen moguli Stan Kroenke on tehnyt julkisesti selväksi, että Wengerillä on tammikuussa rahaa käytettävissä uusiin hankintoihin. Arsenalilla on tällä hetkellä riveissään vain yksi puhdas keskushyökkääjä, Olivier Giroud, joten heidän uskotaan tavoittelevan kokenutta kärkipelaajaa ranskalaisen aisapariksi tammikuun siirtoikkunan aikana.