Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger: Minulla ei ollut vaihtoehtoja

  • torstai, 16 elokuu 2012 10:47

Arsenal-pomo Arsene Wenger väittää, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa, kuin myydä Robin van Persie Manchester Unitediin.

Manchesterin jättiläiset vahvistivat keskiviikkoiltana hyväksyneensä sopimusyksityiskohdat Arsenalin kanssa. Ensitietojen mukaan siirtosumma hollantilaisesta on 24 miljoonaa puntaa.

Van Persien siirto on sinettiä vaille valmis. Hän matkustaa vielä Pohjois-Englantiin lääkärintarkastukseen ja neuvottelemaan sopimuksen tarkemmista yksityiskohdista.

Wenger vakuuttaa, ettei hänellä ollut vaihtoehtoja, koska 29-vuotiaalla hyökkääjätähdellä oli vain vuosi jäljellä nykyistä sopimusta, jonka pidentämisestä hän kieltäytyi heinäkuussa.

- Hän on Manchester Unitedin mies, valitettavasti. Siirto viimeisteltiin iltapäivällä, Wenger paljasti tuoreeltaan ranskalaiselle TV-yhtiö TF1:lle.

- Ei ole koskaan hienoa menettää tuon tason pelaajaa, mutta hänellä oli vain vuosi sopimusta jäljellä, joten meillä ei ollut vaihtoehtoja.

Gunners-käskijä muistutti kuitenkin, että hän oli jo ennakkoon hankkinut Olivier Giroudin ja Lukas Podolskin paikkaamaan van Persien jättämää aukkoa.

- Olemme jo hankkineet Giroudin ja Podolskin, jotka hankittiin nimenomaan van Persien lähdön varalle, Wenger huomautti.