Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger: ”Tarvitsen hyvän pankin Özilin palkkavaatimuksia varten”

  • maanantai, 17 lokakuu 2016 10:56

Arsenal-tähti Mesut Özilin tulevaisuus säilyy epävarmana. Saksalaisen sopimus päättyy ensi kauteen ja neuvottelut jatkosopimuksesta ovat käynnissä.

Özil toivoo isoa parannusta 140,000 punnan viikkopalkkaansa, mutta seuran näkemykset eivät kohtaa miehen kanssa. Vaikka Özil on tietojen mukaan erittäin tyytyväinen Arsenalissa, Arsene Wenger tietää, että hänen pitää kaivaa lisää kuvetta saadakseen tähtipelaajansa jäämään.

”En usko, että hän (Özil) kaipaa vakuutteluja, hän haluaa jäädä tänne. Joten jos joku tietää hyvän pankin, soittakaa minulle!”

Wenger ei antanut lisätietoja kaksikon palkkaerimielisyyksiin liittyen.

”Käsittelemme asiaa hienovaraisesti ja ilmoitamme siitä sopivana ajankohtana.”

Wenger kuitenkin sanoi, että raha ei ole ainoa asia, joka mietityttää Öziliä uuden sopimuksen kirjoittamisessa. Viimeisen neljän vuoden aikaa Arsenal ei ole voittanut suuria palkintoja ja Wenger uskookin, että se antaa heille motivaatiota mestaruuden tavoitteluun, joka pitäisi tähtipelaajan joukkueessa.

”Kyseessä ei ole pelkästään raha. Arsenal pystyy voittamaan mestaruuksia, se on selvää. Mutta meidän täytyy todistaa se. Pelaamme liigassa, jossa vastassa ovat Manchester City, Liverpool, Manchester United, Tottenham ja Chelsea, jotka kaikki haluavat voittaa – enkä pysty takaamaan mestaruutta.”