Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger: Tiedämme pystyvämme kaatamaan Bayernin

  • maanantai, 10 maaliskuu 2014 21:38

Ranskalaisluotsi uskoo Arsenalin kaatavan vieraissa Bayern Munchenin. Samalla hän ilmoitti, ettei Kieran Gibbs matkusta muun joukkueen mukana pelipaikkakunnalle.

Arsene Wenger sanoi olevansa luottavainen omiensa mahdollisuuksiin kääntää Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisen osaottelun 2-0-tappio jatkopaikaksi Munchenissa.

Avauskohtaaminen ei mennyt lontoolaisten kohdalta nappiin, sillä maalivahti Wojciech Szcesny nappasi itselleen punaisen kortin 0-0-tilanteessa ottelun 37. minuutilla eikä saksalaisryhmä jättänyt miesylivoimaa hyödyntämättä. Tätä ennen Arsenalin saksalaistähti Mesut Özil missasi rangaistuspotkun kahdeksannella peliminuutilla.

Lopulta Toni Kroosin ja Thomas Mullerin osumat siivittivät Bayernin hallittuun ja ratkaisevan tuntuiseen 0-2-vierasvoittoon.

Wenger kuitenkin uskoo omiinsa.

- Tie voittoon käy huippuluokan suorituksen ja omaan tekemiseen uskomisen kautta, ranskalainen kommentoi.

- Historia on tärkeää uskollemme. Tiedämme pystyvämme siihen, koska olemme jo onnistuneet siinä. Se on mahdollinen tehtävä, mikä on tärkeintä. Minun joukkueellani on potentiaalia ja kunnianhimoa.

- Tiedämme, että meidän tulee hyökätä, mutta meidän pitää myös puolustaa. Meidän pitää löytää oikea balanssi. Tilastot ovat meitä vastaan, mutta olemme voittaneet 5-1 vieraissa Interin ja olemme voittaneet joka puolella Eurooppaa.