Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Aston Villalla sisäisiä vaikeuksia - United ja Liverpool valmiina haaskalla

  • perjantai, 25 maaliskuu 2011 15:56

Peräti kahdeksan pelaajaa etsii ulospääsyä Villa Parkista mikäli manageri Gerard Houllier jatkaa seuran peräsimessä.

Useat Aston Villan pelaajat ovat lähtökuopissaan tyytymättömyyden manageri Gerard Houllieriin lisääntyessä. Siirtovimman  yltyessä kiivaimmilleen ovat seurat, kuten Liverpool, Manchester United ja Tottenham valmistautuneet iskemään ensimmäisinä apajille.

Joukko tyytymättömiä kokeneen kaartin pelaajia harkitsee tulevaisuuttaan Villa Parkin ulkopuolella ja heitä ovat mm. Ashley Young, Richard Dunne, Gabriel Agbonlahor, Stephen Warnock, Brad Friedel, James Collins, Stiliyan Petrov ja Luke Young.

Houllier on lanseerannut uuden protokollan, mikä on aiheuttanut levottomuutta pelaajien keskuudessa. Hän on mm. kieltänyt matkapuhelimet pukukopissa, vaatinut tiukkoja taloudellisia sanktioita sääntöjen rikkomisesta ja uhkasi aloittavansa kurinpidollisia toimenpiteitä mikäli pelaajat yrittävät olla yhteydessä omistaja Randy Lerneriin.

Ranskalaisvalmentajan tehostamistoimet ovat aiheuttaneet ongelmia motivaatiossa, mikä on huolestuttavaa, sillä joukkue on putoamisviivan paremmalla puolella vain pisteen turvin.

Lerner on managerinsa puolella, mutta on varmasti myös huolestunut heikentyneen joukkuehengen vuoksi, sillä Villa on voittanut vain kuudesti 25:stä Houllierin alaisuudessa pelaamastaan ottelusta.

Nyt näyttää siltä, että useat pelaajat ovat saaneet tarpeekseen ja etsivät pelipaikkaa ensi kaudeksi jostain muualta.